Danes se na delovnem mestu počutimo vedno bolj kot doma in pogosto se znajdemo v položaju, ko hrepenimo za stvarmi v službi, katere bi želeli prenesti domov.

Pisarna je bila v preteklosti zelo enolična. Toda sčasoma nas je pisarna bolje spoznala. Naučila je  tisto kar ljubimo in pod kakšnimi pogoji se počutimo dobro v ustvarjalnem prostoru. V današnje času se  vedno bolj počutimo doma na delovnem mestu. Poleg tega pogosto gremo v pisarno in iščemo stvari, ki bi jih radi pripeljali domov in pokazali družini. Tukaj je deset stvari nad katerimi smo navdušeni in zaradi katerih se boste na delovnem mestu počutili kot doma.

Uživanje v trenutku

Zaradi privlačne silhuete stola SILQ želimo sedeti in uživati v trenutku. Zahvaljujoč inovativnim materialom je ta stol hkrati lahek in močan ter večina odpravljeni so mehanizmi, ki jih običajno povezujemo s sodobnimi pisarniškimi stoli. Revija Surface je naslovila stol “iz katerega nikoli ne bi želel vstati.” Za pisarniške potrebe doma ne more biti boljše.

Vse o SILQ stolih prihodnosti preberite na povezavi: https://www.delight-office.si/steelcasov-pisarniski-stol-silq-je-stol-prihodnosti/

Sedenje

Ne glede na to kolikokrat želimo spremeniti razporeditev pohištva v dnevni sobi. Okus sedežev, miz in zasloni nas ne morejo razočarati. Okus nam ponuja neskončno raznolikost konfiguracije. Tudi njihova prilagodljiva, sodobna oblika pisarniških kavčev omogoča edinstven prostor  za vsakega uporabnika.

Osvetlitev

Osvetlitev prispeva k dobremu razpoloženju v sobi. Navdihnjen z londonskimi prenosnimi linijami katerih kabli so se prepletali je Michael Anastassiades izdelal linijo svetilk String Lights za podjetje Flos. Svetilke so dostopne v stoščasti kot v okrogli obliki.

Talne obloge  

Talne obloge prinašajo teksturo in toplino v prostor. Poslanstvo podjetja Interface je preprosto: izdelujejo modularne talne obloge, vendar omogočajo edinstveno obliko. Tla so izdelana v nevtralnih barvah, dodaja pogled na razkošje in slog v vsakem prostoru.

Zbirke talnih oblog si lahko ogledate na: https://www.delight-office.si/predstavljamo-vam-interface-4/

Sprostitev

Ta eleganten konferenčni stol Massaud podjetja Coalesse izgleda bolj moderna različica klasičnega konferenčnega stola, čeprav je veliko več kot  lep dizajn. Ponuja prefinjeno estetiko za dnevno bivanje in konferenčno sedenje.

Več o Massaudovih konferenčnih stolih:

https://www.delight-office.si/m/coalesse-sl/massaud-lounge-collection-3/

Mize – mix

Mix mize firme Bolia omogočajo izdelavo prilagojeno za vsakega posameznika. Izberemo lahko standardno namizje in izbiramo vašo osebnost tradicionalne ali organske oblike lesenih površin, ki ustvarjajo naraven in lahek videz v poslovnem prostoru.

Izdelke različnih miz najdete na:

https://www.delight-office.si/p/home-lounge-pohistvo/male-mize/mix/

Druženje

Enea Café leseni stol Podjetje Coalesse je hkrati del pohištva stanovanjske in socialne značilnosti. Njegov topel in eleganten dizajn nam daje prostor za  sprostitev in polnjenje baterij medtem, ko se pogovarjamo s prijatelji in sodelavci.

Prilagoditev sedeža

Kavč Steelcase MN_K prinaša dotik udobja in stila v vsak prostor in ponuja soliden videz medtem, ko se vi pogovarjate s prijatelji.  Poleg tega združuje svežo barvno paleto in materialov,  unikatne kombinacije ustvarjajo neformalen in edinstven delovni prostor.

Spreminjanje nog

Fotelj  Hosu podjetja  Coalesse je udobna oaza sredi vsakega prostora. Ta edinstven nastavljiv naslanjač pomaga sprostiti in izboljšati koncentracijo.

Iskanje Hosu na povezavi : https://www.delight-office.si/m/coalesse-sl/hosu-3/

Počitek in polnjenje baterij

Kdo ne bi želel, da bi se soba vrnila domov? To zasebno zavarovano okolje nam ponuja kraj, kjer se lahko sprostite in napolnite baterije.

Izvor: https://www.steelcase.com/research/articles/topics/workplace/10-things-love-work-want-home/

Avtor: Rebecca Charbauski