Po definiciji, globalno vodilno podjetje v dizajnu in proizvodnji modularnih talnih oblog. Po slovesu, podjetje idej in poguma.

Proizvodi Interfacea združujejo lepoto in inovacijo z funkcionalnostjo in odgovornostjo do narave. Interface je podjetje, ki se je med prvimi zavzelo za ohranitev okolja s tem, ko se je v sredini devetdesetih zavezalo za polno odpravo vseh učinkov na okolje do konca 2020. Program znan kot “Mission Zero®” zajema vsak aspekt dela in navdihuje podjetje v premikanju meja za dosego svojih ciljev.

Interface ima posebno stališče in želi poiskati idealno rešitev, kako bi vi realizirali svoje oblikovalske vizije. Kolekcije, ki izvirajo iz tega podjetja premikajo meje in pričakovanja v oblikovanju, vendar pri tem izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti in specifikacij talnih oblog.

Modularne talne obloge

Modularne talne obloge podjetja Interface nudijo priložnosti za mešanje in ujemanje barv, tekstur, delo z nenavadnimi oblikami, kako bi se idealno ujele z ostalimi elementi v okolju. Dizajn in estetika talnih oblog sta vse prej kot osnovni. Da bi zagotovili, da je vsak proizvod privlačen in sodoben, podjetje konstantno preučuje globalne trende v umetnosti, modi, medijih, tehnologiji in izobraževanju.

interface

Cilj podjetja je ustvariti idealen prostor in izraziti vizijo oblikovalca. Rezultat te želje je pester in širok izbor oblikovalskih kolekcij, z izraženo svobodo in pozornostjo do potankosti.

Kvadratne talne obloge

Interface vedno razmišlja drugače.

Pred 50 leti, smo prvi na svetu predstavili talno oblogo kvadratne oblike. Njena fleksibilnost, lahka montaža in kreativni potencial so povzročili revolucijo v talnem oblikovanju. Kreativno razmišljanje nadaljuje s premagovanjem mej notranjega dizajna, ter s tem ustvarjajoč nov format talnega oblikovanja, z namenom zadovoljitve naraščujoče želje po kreativni svobodi.

Predstavljamo nov format – “Planks”

Nova kolekcija geometrijske modularne talne obloge, ki so medsebojno prilagojene temu da bi dosegli novo dimenzijo v coniranju poslopja. “Skinny Planks” so talne obloge pravokotne oblike, dizajnirane tako da se popolnoma prilegajo ostalim kolekcijam kvadratnih talnih oblog.

S skoraj neomejenimi možnostmi v oblikovanju, “Skinny Planks” omogočajo oblikovalcem določitev pravega razmerja med preprostostjo in sofisticiranostjo.

interface2

Produktivnost, kreativnost, lojalnost zaposlenih in efektivna komunikacija. Prav vsi lahko pridobijo z odličnim notranjim dizajnom.

Z neskončmini možnostmi formata, tekstur, barv in vzorcev, “Skinny Planks” ponuja lep, izrazen dizajn, ki poudari učinek preprostosti v dolgih prostorih. Včasih imajo ravno najbolj preproste spremembe najmočnejši učinek.