Blog
Horeca

HoReCa rešitve

Če želite v svojem gostinskem objektu zagotoviti nepozabno izkušnjo, ki bo ponujala zvestobo gostov in širila dober glas o vas, ste na pravem mestu! Skupaj z našo ekipo strokovnjakov vam lahko na enem mestu zagotovimo vse, kar potrebujete. Poleg urejanja poslovnih prostorov, lahko v naši ponudbi najdete tudi rešitve za ureditev in opremljanje hotelov, restavracij in kavarn. Naša ponudba obsega celostno ureditev vaših prostorov do zadnjega detajla oziroma storitev na ključ.

Ureditev prostorov je ključnega pomena, ko gre za ustvarjanje pozitivne izkušnje za vsakega gosta. Naša široka ponudba temelji na skrbno izbranih ponudnikih pohištva, modularnih talnih oblog in predelnih sten, s katerimi ustvarjamo funkcionalne gostinske prostore. Pri tem je naša glavna misel vaš gost in zavedanje, da je potrebno pri ureditvi skrbno misliti na razkošje in udobje, ki ga bo gost pri vas deležen.

V naši široki ponudbi notranjega in zunanjega pohištva poiščite kakovostno dizajnersko pohištvo svetovno priznanih proizvajalcev. Naša kreativna ekipa ga bo nato vizualizirala in v prostor umestila po vaših željah ter poiskala najboljšo rešitev tudi z ozirom na vaš proračun.

S ponudbo modularnih talnih oblog vam ponujamo prilagodljivost pri oblikovanju z možnostjo kombiniranja vinilnih in tekstilnih talnih oblog brez vpadljivih prehodov iz prostorov različnih namembnosti, na tak način se lahko enostavno prilagodite potrebam celotnega prostora. Z izbiro modularnih talnih oblog Interface izberete kakovost, kreativnost in trajnost pri predstavitvi vaše blagovne znamke in hkrati poskrbite za pozitivno izkušnjo vaših gostov.

Naša ponudba predelnih sten zlahka zadovolji vse potrebe vašega objekta, ko je prisotna želja po fleksibilnih, akustičnih in funkcionalnih prostorih za različne namene. Mobilni pregradni sistemi iz naše ponudbe so primerni za oblikovanje konferenčnih in drugih prostorov, z namenom enostavnega prilagajanja posameznemu dogodku. Steklene stene pa so idealna rešitev za ustvarjanje ekskluzivne estetike vsakega prostora z vedno atraktivnim dizajnom profila, ki kot detajl zaokroži posamezno stensko rešitev.

Obrnite se na našo ekipo strokovnjakov, da skupaj ustvarite nepozabno izkušnjo vaših gostov!

ACOUSTICS

ACOUSTICS

CONFERENCE

CONFERENCE

FITOUT

FITOUT

FLOORING

FLOORING

FURNITURE

FURNITURE

GLASS PARTITION

GLASS PARTITION

LIGHTING

LIGHTING

LOBBY

LOBBY

LOUNGE

LOUNGE

PARTITIONS

PARTITIONS

SOFAS

SOFAS

TECHNOLOGY

TECHNOLOGY

Hotel Ami

Pauza Restaurant

Event Center Kopernikus

Hotel Verde

Spa Center Charming Slovenia

M Tea Apartments