Blog
Horeca

HoReCa Solutions

Če želite v svojem gostinskem objektu zagotoviti nepozabno izkušnjo, ki bo razvijala zvestobo gostov in širila dober glas o vas, ste na pravem mestu z ekipo strokovnjakov, ki vam lahko na enem mestu zagotovi vse, kar potrebujete. Poleg urejanja poslovnih prostorov lahko v naši ponudbi najdete tudi rešitve za ureditev in opremljanje hotelov, restavracij in kavarn na ključ, za dobavo gotovih objektov do potankosti.

Oblikovanje notranjosti je ključnega pomena, ko gre za ustvarjanje pozitivne izkušnje za vsakega gosta. Naša široka ponudba temelji na skrbno izbranih zbirkah pohištva, modularnih podov in predelnih sten, s katerimi ustvarjamo funkcionalne gostinske prostore, ne da bi pri tem izgubili vtis razkošja in udobja, ki ga vaša blagovna znamka sporoča obiskovalcem.

V naši široki ponudbi notranjega in zunanjega pohištva poiščite kakovostno dizajnersko pohištvo svetovno priznanih proizvajalcev, ki ga bo naša kreativna ekipa oblikovala in vizualizirala po vaših željah in proračunu ter poiskala najboljšo rešitev.

S ponudbo modularnih talnih oblog vam ponujamo prilagodljivost pri oblikovanju z možnostjo kombiniranja trdih in mehkih talnih oblog brez vpadljivih prehodov iz con različnih namembnosti, s katerimi lahko zadostite spreminjajočim se potrebam objekta. Z izbiro modularnih talnih oblog Interface izberete kakovost, kreativnost in trajnost za predstavitev vaše blagovne znamke in pozitivne izkušnje vaših gostov.

Naša ponudba predelnih sten zadovoljuje vse potrebe stavb pri realizaciji fleksibilnih, akustičnih in funkcionalnih prostorov za različne namene. Mobilni pregradni sistemi iz ponudbe so primerni za oblikovanje konferenčnih in drugih dvoran ter prostorov za enostavno prilagajanje vsakemu dogodku, steklene stene pa so idealna rešitev za ustvarjanje visoke estetike vsakega prostora z atraktivnim profilnim dizajnom.

Kontaktirajte našo ekipo strokovnjakov, da skupaj ustvarite nepozabno izkušnjo gostov v vašem objektu!

ACOUSTICS

ACOUSTICS

CONFERENCE

CONFERENCE

FITOUT

FITOUT

FLOORING

FLOORING

FURNITURE

FURNITURE

GLASS PARTITION

GLASS PARTITION

LIGHTING

LIGHTING

LOBBY

LOBBY

LOUNGE

LOUNGE

PARTITIONS

PARTITIONS

SOFAS

SOFAS

TECHNOLOGY

TECHNOLOGY

Hotel Ami

Pauza Restaurant

Event Center Kopernikus

Hotel Verde

Spa Center Charming Slovenia

M Tea Apartments

For a better day @ work!
Prijavite se v
Delightful News
in
poiščite najnovejše pisarniške
trende in rešitve

Newsletter