Steklene ali sistemske fiksne predelne stene so prefinjene, moderne in ustvarjajo vizualno lahko konstrukcijo, ki omogoča porazdelitev poslovnega prostora in kljub temu ustvarja učinek prostornosti in zračnosti. Predelne stene predstavljajo idealno minimalistično rešitev za pregrado prostorov kot so sejne sobe, ločene pisarne ali sprejemni prostor z recepcijo.

Poleg steklenih predelnih sten ponujamo tudi mobilne predelne stene različnih materialov in oblik. Le-te vam omogočajo delovni prostor kadar koli spremeniti v sejno sobo ali prostor za različne dogodke. Vsi tovrstni sistemi so toplotno in zvočno izolirani.

Vse sestave v ponudbi je mogoče demontirati in odstraniti ali prestaviti, vse odvisno od potreb in ureditve notranje opreme.

Izvedbe morebitnih dodelav so narejene po načrtu in željah stranke, v vseh primerih je garancija 2 leti na celotno konstrukcijo. Če želite dobiti najboljšo idejno rešitev za potrebe vaših poslovnih prostorov, se obrnite na naše strokovnjake in svetovalce za predelne stene in mobilne predelne stene.