Konferenčne mize je treba prilagoditi namenu, delovnemu mestu in zasnovi poslovnega prostora. V naši ponudbi smo vam ponudili veliko različnih tipov in stilov, zato so naše mize primerne tako za pisarniške prostore kot tudi za zdravstvene in izobraževalne ustanove.

Raziščite možnost fleksibilnosti v sejnih sobah, kjer se spodbuja sodelovanje in izmenjava idej med sodelavci ter olajšata njihova prepoznavnost in urejenost okolja.

Naše linije konferenčnih miz ponujajo elegantne in preproste rešitve, katerih dizajn se prilega vsakemu poslovnemu prostoru. Za dopolnitev konferenčne mize so na voljo tudi različni dodatki, ki ji dajejo številne možnosti.

Skrbimo tudi za trajnost, konferenčne mize v naši ponudbi pa so večinoma izdelane iz popolnoma naravnih materialov, brez nevarnih materialov in z možnostjo recikliranja. Zdaj izberite mize, ki se ujemajo z videzom celotnega prostora, navdihujejo različne možnosti in ustrezajo okolju.

Celotno ponudbo, dimenzije in možnosti si oglejte na naši spletni strani in se obrnite na naše svetovalce za poslovne prostore, ki vam vedno želijo pomagati pri izbiri.