O nama

O našem podjetju

 

Poslovna pot podjetja Delight v Adria regiji je že od same ustanovitve usmerjena predvsem v zagotavljanje široke ponudbe raznolikega portfelja tako storitev kot proizvodov. S takim načinom delovanja podjetje uresničuje svojo največjo strast prav v povezavi med projektiranjem in oblikovanjem pisarniških prostorov, ki jo zaokroži s ponudbo proizvodov priznanih blagovnih znamk pisarniškega pohištva.

– Podjetje Delight ima v Adria regiji ekskluzivno zastopstvo za podjetje Steelcase, ki velja za vodilnega svetovnega ponudnika pisarniškega pohištva, za podjetje Interface, ki je specializirano za proizvodnjo trajnostnih modularnih talnih oblog ter zastopstvo za podjetje DEKO kot vodilno evropsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo fiksnih in mobilnih predelnih sten.  

– Podjetje Delight se lahko pohvali, da je v času svojega delovanja ustvarilo uspešne zgodbe z več kot 4000 podjetji, kjer je s svojimi profesionalnimi storitvami ter široko ponudbo proizvodov sodelovalo v bodisi ustvarjanju ali preurejanju poslovnih prostorov.

Izjava podjetja

 

V Adria regiji smo vodilno podjetje pri ustvarjanju odličnih izkušenj s ponudbo celostne kreativne rešitve, vse od arhitekture do pohištva, tehnoloških proizvodov ter drugih storitev. S pozornim poslušanjem in oblikovanjem rešitev po željah naših strank, se vsakič znova zavezujemo, da jim z našo celovito ponudbo omogočimo ustvariti delovno okolje, ki pozitivno vpliva na zaposlene in njihovo izražanje delovne kreativnosti.

 

Naš prodajni portfelj temelji predvsem na sodelovanju s tremi glavnimi partnerji, ki skupaj omogočajo celovito rešitev pri ureditvi pisarniških prostorov: Steelcase, Interface in DEKO. Sodelujemo tudi z drugimi svetovno priznanimi blagovnimi znamkami, ki jih skrbno izbiramo in dodajamo v ponudbo.

Skupaj s svojimi partnerji tako že več kot 20 let oblikujemo pisarniške prostore z željo in namenom, da pomagamo ljudem pri delu, učenju ter vsakodnevni rasti. Vsi skupaj ustvarjamo navdihujoča in agilna delovna mesta za vodilna svetovna podjetja in organizacije raznolikih panog.

Rezultati

 

Delight odlikuje tim izkušenih strokovnjakov, ki s svojim znanjem in izkušnjami ustvarjajo ter oblikujejo poslovne prostore in delovna mesta, izvajajo projekte zasnove in prenove poslovnih prostorov, izvajajo fit-out projekte, M&E dela, preurejajo in opremljajo poslovne prostore s pisarniškim pohištvom ekskluzivnih partnerjev ter drugih priznanih dobaviteljev. Podjetje je aktivno na področju Adria regije. Število držav, ki jih podjetje pokriva, se konstantno povečuje, trenutno je pokrit trg z že več kot 20 milijoni prebivalci.

inovativnih korporativnih pisarniških rešitev

visoko specializiranih in ustvarjalnih zaposlenih

v različnih panogah

uspešno izvedenih projektov

Poslanstvo

 

Naše poslanstvo je prepoznati želje naših strank in jim pomagati, da z našo pomočjo dobijo najboljšo vrednost zase in za svoje sodelavce, s kreativnimi pisarniškimi rešitvami in visokokakovostnimi proizvodi in storitvami. S tem jim pomagamo razviti stimulativno delovno okolje za zaposlene in stranke ter jih tako spodbudimo, da se z veseljem vračajo po morebitne nove ideje in rešitve.

Vizija

 

Naša vizija je zadržati vodilno mesto na delujočem trgu kot tudi nadaljevati širjenje poslovanja po regiji. Naša vizija je prav tako strankam zagotoviti edinstveno storitev od načrtovanja do implementacije ter jim nuditi podporo, ki presega njihova pričakovanja, tudi po končani izvedbi.

Vrednote

 

Predanost kupcem

Zanesljivo partnerstvo

Kakovost storitev

Učinkovitost

Timsko delo

Družbena odgovornost

Profil podjetja

Portfelj

Etični Kodeks

Politika DOP

Vse te vrednote predstavljajo zavezanost in odločenost, da bomo ostali vodilno podjetje, ki v prvi vrsti ponuja znanje in izkušnje na področju notranjega opremljanja poslovnih prostorov in tako ustvarja delovne prostore prihodnosti.