O nama

O našem podjetju

 

Podjetje Delight od ustanovite razvija svoj portfelj proizvodov in ponudbo storitev, in tako postaje popolnoma integrirano podjetje za oblikovanje in izgradnjo pisarniških prostorov v regiji Adria

– Delight v regiji Adria ekskluzivno zastopa predstavniško mrežo kompanije Steelcase, ki je globalni lider v pohištveni industriji, kot tudi Interface, vodilno podjetje v proizvodnji trajnostnih modularnih talnih oblog, in DEKO, evropski lider za fleksibilne sisteme predelnih sten

– Podjetje Delight je s široko ponudbo proizvodov in profesionalnih storitev do sedaj sodelovalo v ustvarjanju ali preurejanju delovnih prostorov za več kot 4000 podjetij

Izjava podjetja

 

Na področju regije Adria smo vodilni v ustvarjanju odličnih izkušenj s ponudbo cele vrste kreativnih rešitev, arhitekture, pohištva in tehnoloških proizvodov in storitev, ki so oblikovani po meri ljudi, da s podporo delovnega okolja lažje izkoristijo svoji celotni delovni potencial.

Naš vseobsežni portfelj temelji na treh glavnih partnerskih imenih: Steelcase, Interface in Deko.

Skupaj s svojimi partnerji oblikujemo pisarniške prostore z namenom, da pomagamo ljudem pri delu, učenju in rasti. Že več kot 20 let ustvarjamo navdihujoča in agilna delovna mesta za vodilne svetovne organizacije vseh panog.

Rezultati

 

Delight je vodilni tim strokovnjakov za oblikovanje delovnih mest in poslovnih prostorov, upravljanje s projekti, izvajanje fit-out projektov, M&E del, preurejanja in opremljanje s pisarniškim pohištvom na področju regije Adria, ki pokriva trg z več kot 20M ljudi.

inovativnih korporativnih pisarniških rešitev

visoko specializiranih in ustvarjalnih zaposlenih

v različnih panogah

uspešno izvedenih projektov

Poslanstvo

 

Naše poslanstvo je svojim strankam ponuditi najboljšo vrednost za njihove naložbe s kreativnimi pisarniškimi rešitvami in z visokokakovostnimi proizvodi in storitvami, ki jim pomagajo razviti boljše delovno okolje za delavce in stranke.

Vizija

 

Naša vizija je zadržati vodilno mesto na trgu in nadaljevati širjenje poslovanja v pokrajini, kot tudi strankam zagotoviti poslovno podporo, ki presega njihova pričakovanja.

Temeljne vrednosti

 

Predanost kupcem

Zanesljivo partnerstvo

Kakovost storitev

Učinkovitost

Timsko delo

Družbena odgovornost

Profil podjetja

Portfelj

Vsi ti elementi predstavljajo našo zavezanost in odločnost, da bomo vodilno podjetje, ki v prvi vrsti ponuja znanje in izkušnje na področju notranje opreme, ki ustvarja delovne prostore prihodnosti.

For a better day @ work!
Prijavite se v
Delightful News
in
poiščite najnovejše pisarniške
trende in rešitve

Newsletter