Partneri

NAŠI PARTNERJI!

Partnerstvo je začetek; povezovanje moč napredka; sodelovanje je uspeh!

STEELCASE

 

Steelcase sodi med vodilna podjetja, ki s svojo celovito ponudno arhitekturnih rešitev kot tudi pisarniškega pohištva in ostalih tehnološko dovršenih produktov ustvarja odlično poslovno izkušnjo. Celotna izkušnja je zasnovana tako, da zaposlenim pomaga izkoristiti njihov poln potencial. Obsežen portfelj temelji predvsem na njihovih treh osnovnih znamkah: Steelcase, Coalesse in Turnstone. Skupaj s svojimi partnerji oblikujejo prostore, ki zaposlenim omogočajo delo, učenje ter uživanje znotraj delovnega okolja.

Steelcase znamke in partnerji

 

Coalesse ustvarja destinacije, ki v delo vnašajo novo življenje. Vodeni z intuicijo, podprti z raziskavami, spodbuja jih dizajn. Vse to z namenom ustvariti odlične prostore z vnašanjem novega življenja v delo.

CeramicSteel površine za pisalne mize in niz raznolikih arhitekturnih rešitev. Proizvodi PolyVision, med njimi tudi trajnostne površine CeramicSteel, so že več kot 60 let testirani na vzdržljivost in obstojnost materialov, tudi v najzahtevnejših okoljih.

Od izobraževanja, preko podjetniških začetkov do podjetja – Turnstone izdeluje pametno in enostavno pohištvo za ljudi, ki želijo začeti nekaj novega.

Orangebox je oblikovalec in proizvajalec pohištva namenjenega predvsem novim trendom spremenljivih delovnih mest. Fokus rešitev je na tako imenovanem »pametnem delu« (ang. »Smartworking«). Inovativne rešitve ponujajo pohištvo, ki spodbuja sodelovanje, hkrati pa zagotavlja sodobno estetiko, vizualno in zvočno zasebnost ter cenovno dostopnost.

Designtex je vodilno podjetje na področju oblikovanja in proizvodnje tekstilnih in stenskih materialov, ki se uporabljajo kot dovršeni estetski zaključki bivalnih in poslovnih prostorov. Tekstilni material Precision je eden prvih tovrstnih materialov namenjenih prednostno oblazinjenju pohištva, ki je prejel zlati certifikat Facts Sustainability Ecolabel za izpolnjevanje strogih kriterijev okoljsko trajnostnega materiala.

Ustvarjen za učenje. Smith System se že več kot stoletje pomaga učiti učiteljem in učencem z zagotavljanjem pametnega, prilagodljivega in trpežnega pohištva. Vse to za edinstvene potrebe učiteljev in učencev vse od vrtca do zaključka šolanja.

Bolia je nagrajeno dansko oblikovalsko podjetje, kjer se strast ohranjanja nordijskih oblikovalskih tradicij izraža v trajnostno naravnih materialih in vrhunski izdelavi. Pohištvo je tako osnovano elegantno, enostavno in trajnostno naravnano. Podjetje je vedno na poti k nečemu novemu in boljšemu, z nenehno skrbjo za ohranjanje sveta tudi za prihodnje rodove. Bolia sodeluje z nadarjenimi mednarodnimi oblikovalci, kjer tesne stike ustvarja tako z novimi in mladimi oblikovalci kot tudi s prestižnimi oblikovalci priznanih oblikovalskih studiev

AMQ je bil zasnovan z idejo zagotavljanja cenovno dostopnih kakovostnih izdelkov znotraj kratkih dobavnih rokov. AMQ na tak način sledi svoji viziji ter svojim strankam nudi agilne in sodobne izdelke, kjer prednjačijo mize in klopi nastavljive po višini ter stoli, shranjevalne površine in ostali pisarniški dodatki.

INTERFACE

 

Oblikovanje poslovnih prostorov postaja vse bolj brezčasno in napredno. Podjetja strmijo k temu, da se zaposleni v delovnem okolju dobro počuti. Pozitivni vplivi se odražajo na produktivnosti zaposlenih, ki so del stimulativnega delovnega okolja. Nezanemarljiv je vedno bolj tudi uporabljen material in njegov vpliv na okolje. Prav z namenom ustvarjanja novih zgodb, skrbi za zaposlene kot tudi za okolje, smo se povezali z eno od vodilnih podjetij, ki proizvaja modularne talne obloge in ostale podporne storitve znotraj vseh vrst projektov in izzivov. V letu 1994 so v podjetju Interface navdihnjeni s strani svojih strank pričeli misliti na okolje ter zmanjševati svoje negativne vplive nanj. Danes so upravičeno lahko ponosni, da so izpolnili svoje poslanstvo z nazivom Mission Zero® v delu postati prvi globalni proizvajalec ogljično nevtralnih talnih oblog skozi njihov celoten življenjski cikel.

DEKO

 

DEKO že več kot 50 let razvija produkte za notranje opremljanje stavb. Danes je podjetje združeno v celoto z mednarodno priznano znamko. DEKO je mednarodno priznan skandinavski dobavitelj različnih vrst predelnih sten ter eno največjih danskih mizarskih podjetij specializiranih za načrtovanje pisarniških in ostalih poslovnih zgradb.