Partneri

NAŠI PARTNERJI!

Partnerstvo je začetek; povezovanje moč napredka; sodelovanje je uspeh!

STEELCASE

 

Steelcase je med vodečimi v ustvarjanju odličnih izkušenj s ponudbo cele vrste arhitekturnih rešitev, pohištva in tehnoloških proizvodov in storitev, namenjenih podpori ljudem pri uresničevanju njihovega celotnega potenciala. Njihov obsežni portfelj temelji na treh osnovnih imenih: Steelcase, Coalesse in Turnstone. Skupaj s svojimi partnerji oblikujejo prostore, ki zaposlenim omogočajo uživanje v njihovem delovnem okolju.

Steelcase Brendovi / Partnerji

 

Coalesse ustvarja destinacije, ki v delo vnašajo novo življenje. Vodeni z intuicijo, podkrepljeni z raziskovanji in spodbujeni z dizajnom, oživljajo bolj uspešno delo.

PolyVision CeramicSteel površine za pisalne plošče in niz arhitektonskih rešitev. Proizvodi PolyVision, trajne in trajnostne površine CeramicSteel, so že več kot 60 let testirani na vzdržljivost in trajnostne materiale tudi v najzahtevnejših okoljih.

Od izobrazbe do podjetništva in podjetja – Turnstone izdeluje pametno, enostavno pohištvo za ljudi, ki želijo začeti nekaj novega.

Orangebox kot oblikovalec in proizvajalec pohištva za spremenljiva delovna mesta z osredotočenostjo na “Smartworking” rešitve – oblikuje pohištvo, ki spodbuja sodelovanje, a istočasno nudi sodobno estetiko, vizualno/akustično privatnost in komercialne izvedbe.

Designtex je vodja v dizajnu in proizvodnji uporabljenih materialov za zgrajena okolja. Odgovornost za okolje je temelj njihovega poslovanja. Precision je eden od prvih tekstilnih materialov za oblazinjenje v industriji z zlatim certifikatom v skladu s Facts Sustainability Ecolabel.

Dizajn za mlade ume. S stoletnimi izkušnjami so naučili po čem se izobraževanje pred-K-12 razlikuje od drugih okolij (spoiler alert: precej) in omogočili, da njihovo poslovanje zadovolji edinstvene lastnosti.

Bolia, začeta na Danskem, je največji navdih za celotno poslovanje. Narava, materiali v okolju in skandinavska dizajnerska dediščina. Dediščina je osnovana na enostavnosti, eleganci, izdelavi in avtentičnih materialih. Bolia tesno sodeluje z nadarjenimi mednarodnimi oblikovalci – od novih ustvarjalcev do prestižnih oblikovalskih studiev.

AMQ je specializiran za podporo idejam odprtega načrta z nastavitvami po višini, klopeh in sedežih za okolje, ki spodbuja sodelovanje.

INTERFACE

 

Glede na to, da oblikovanje poslovnih prostorov postaje vse bolj napredno – ob upoštevanju dobrega počutja in produktivnosti ljudi, ki jih uporabljajo, in vpliva uporabljenega materiala na okolje – smo se povezali z vodilno kompanijo, ki proizvaja modularne talne obloge in podporne storitve za vse vrste projektov. V letu 1994 so navdihnjeni s svojimi strankami začeli zmanjševati svoje negativne vplive na okolje. Danes so ponosni, da so izpolnili svoje poslanstvo pod imenom Mission Zero® ter na to, da so postali prvi globalni proizvajalec ogljično nevtralnih talnih oblog – skozi celoten življenjski cikel.

DEKO

 

Od 1970. DEKO razvija proizvode za notranje opremljanje zgradb, a danes so dobro konsolidirana kompanija z mednarodno prepoznanim imenom. DEKO je eden od največjih skandinavskih dobaviteljev predelnih rešitev in danskih mizarskih podjetij specializiranih v dizajniranju pisarniških, poslovnih in institucionalnih zgradb.

For a better day @ work!
Prijavite se v
Delightful News
in
poiščite najnovejše pisarniške
trende in rešitve

Newsletter