POLITIKA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Splošni zakon o varstvu podatkov

ZVOP je Splošni zakon o varstvu podatkov, ki je začel veljati 25. maja 2018. Zakon o implementaciji. Zakon je bil sprejet 27. aprila 2018.

Varstvo osebnih podatkov je ena od osnovnih nalog, ki jih ZVOP postavlja pred organizacije, ne glede na to ali gre osebne podatke uporabnikov ali zaposlenih. Organizacije morajo kadarkoli vedeti, kje se nahajajo osebni podatki, za kakšen namen in kdaj jih je mogoče uporabiti.

Od maja 2018 začne veljati nova uredba o varstvu osebnih podatkov, ki varuje osebne podatke uporabnikov, strank in zaposlenih. S svojimi pravilniki o zasebnosti je Delight d.o.o. določila, kateri uporabniki in podatki o strankah se zbirajo, kako se obdelujejo, namene, za katere se uporabljajo, in katere uporabniške pravice so povezane z razkritjem osebnih podatkov.

Spodaj lahko v celoti preberete Pravilnik o zasebnosti za Delight d.o.o., in nas lahko vprašate karkoli o varstvu zasebnosti.

POLITIKA ZAŠČITE ZASEBNOSTI

Delight d.o.o. zelo resno upošteva zasebnost vaših podatkov. Naša politika zasebnosti je zasnovana tako, da ste obveščeni o naši praksi zbiranja, uporabe in razkrivanja podatkov, ki jih neposredno posredujete Delight d.o.o. ali pri dostopu do spletne strani www.delight-office.si. Prosimo, da jo natančno preberete in se seznanite s pravili istega, ker vsaka uporaba te spletne strani pomeni sprejetje določil in pogojev, navedenih v tem dokumentu. Z dostopom do te spletne strani potrjujete, da se strinjate z zavezujočo naravo tega pravilnika o zasebnosti in se strinjate, da se vaše informacije zbirajo, uporabljajo in razkrijejo v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

Informacije, ki jih lahko zbiramo in obdelujemo so sledeče:

  • informacije, na podlagi katerih lahko osebno prepoznate, kot so ime, priimek, poštni naslov, elektronski naslov, telefonska številka (v nadaljnjem besedilu: osebni podatki)
  • informacije, ki se nanašajo na vas, vendar vas ne identificirajo kot posameznika (na primer naslov IP)
  • informacije o vaši internetni povezavi, opremi, ki jo uporabljate za dostop do našega spletnega mesta in podrobnosti o uporabi

Način zbiranja informacij

Podatke o vas zbiramo na več načinov: neposredno, če nam to sporočite samodejno, med uporabo spletnega mesta ali tretjih oseb, kot so naši poslovni partnerji.

Zbiramo le osebne podatke, ki nam jih želite posredovati, ali tiste, ki so potrebni za zagotavljanje ali izboljšanje vaših storitev. Niste dolžni posredovati osebnih podatkov, vendar v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vso vsebino spletnega mesta. Neposredne osebne podatke, kot so ime, priimek, naslov, e-poštni naslov, telefonska številka in podobno, se zbirajo samo, če jih posredujete.

Osebni podatki

Osebni podatki, ki jih zbiramo na naši spletni strani ali na spletnem mestu, lahko vsebujejo informacije, ki jih navedete:

  • z izpolnjevanjem ali uporabo katerega koli obrazca na spletnem mestu (npr. »Kontakt«, »Komunikacija«, »Novice« ali »Za arhitekte«)
  • zaradi zahtev za dodatne storitve
  • Pri vlogi za tekmovanje ali promocijo pod pokroviteljstvom
  • pri poročanju o težavah na naši spletni strani
  • druge informacije, ki nam jih posredujete na kakršenkoli način

Osebni podatki, ki jih zbiramo na naši spletni strani ali na spletnem mestu, lahko vključujejo tudi zapise in kopije medsebojne korespondence (vključno z e-poštnimi naslovi), če nam pišete, vaše odgovore v anketah, če jih prosimo, da jih izpolnite za raziskovalne namene, pa tudi vaša iskanja na naši spletni strani.

Samodejno zbiranje podatkov

Med uporabo spletnega mesta lahko samodejno zbiramo podatke, ki vključujejo podrobnosti o uporabi, naslove IP in podatke, zbrane s piškotki, spletni svetilniki in drugimi tehnologijami za sledenje. Z dostopom do našega spletnega mesta se strinjate, da lahko samodejno zberemo in obdelamo določene podatke.

Podatki, ki jih lahko samodejno zberemo, ko obiščete spletno mesto med brskanjem po spletnem mestu in so aktivni na njem, so nekatere informacije o vaši opremi, dejavnostih in vzorcih iskanja, vključno z:

  • podrobnosti o vaših obiskih na naši spletni strani, vključno s podatki o prometu, podatkih o lokaciji, evidencah in drugih komunikacijskih podatkih ter virih, do katerih dostopate in uporabljate na spletnem mestu;
  • Informacije o vašem računalniku in internetni povezavi, vključno z vašim naslovom IP, operacijskim sistemom in vrsto brskalnika.

Podatki, ki jih samodejno zbiramo, predstavljajo statistične podatke. Pomagajo nam izboljšati spletno mesto in zagotavljati boljšo in prilagojeno storitev, saj nam omogočajo, da ocenimo število obiskovalcev in njihove vzorce uporabe spletnega mesta, da ohranimo informacije o vaših željah, ki nam omogočajo, da vaše spletno mesto prilagodimo vašemu interesu, da pospeši iskanje, da vas prepozna ko znova obiščete spletno mesto in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto za notranje trženjske in raziskovalne potrebe.

Piškotki in druge tehnologije

Tehnologije, ki jih uporabljamo za samodejno zbiranje podatkov, lahko vključujejo:

  • Piškotki (ali piškotki brskalnika). Piškotek je majhna datoteka na trdem disku vašega računalnika. Piškotke brskalnika lahko zavržete z ustreznimi nastavitvami v vašem brskalniku. Če pa izberete to možnost, morda ne boste mogli dostopati do določenih delov našega spletnega mesta. Če nastavitev brskalnika ne nastavite tako, da ne sprejmete piškotkov, bo naš sistem nastavil piškotke, ko obiščete spletno mesto s pomočjo brskalnika.
  • Flash piškotki. Nekatere funkcije našega spletnega mesta lahko uporabijo lokalno shranjene elemente (ali bliskovne piškotke) za zbiranje in shranjevanje informacij o vaših željah in navigaciji na našo spletno stran, od nje kot tudi na naši spletni strani. Flash piškotki ne uporabljajo istih nastavitev brskalnika, ki se uporabljajo za piškotke v brskalniku.
  • Spletne svetilke. Naše spletne strani in naša e-poštna sporočila lahko vsebujejo majhne elektronske datoteke, znane kot spletni svetilniki (imenovani tudi čisti gifs, oznake pikslov in gifovi z enim slikovnimi pikami), ki vam omogočajo, da štejete uporabnike, ki so obiskali te strani ali odprli e-pošto, npr. in zbiranje drugih statistik, povezanih s spletnim mestom (na primer snemanje priljubljenosti določene vsebine spletnega mesta in preverjanje integritete sistema in strežnika).

Kako uporabljamo Vaše podatke?

Podatke, ki jih zbiramo o sebi, ali podatke, ki nam jih posredujete, uporabljamo, vključno z vsemi osebnimi podatki:

  • predstaviti našo spletno stran in njeno vsebino;
  • da vam zagotovimo informacije ali storitve, ki jih iščete;
  • izpolnjevati druge namene, za katere so informacije posredovane;
  • vam priskrbimo obvestila;
  • izpolnjevanje naših obveznosti in uveljavljanje pravic, ki izhajajo iz katerekoli pogodbe, ki ste jo sklenili z nami;
  • vas obveščamo o spremembah na naši spletni strani ali katerem koli projektu ali storitvi, ki jo ponujamo ali jih posredujemo;
  • omogočite uporabo interaktivnih funkcij na naši spletni strani;
  • se obrnite na vas o projektih in storitvah, ki vam jih ponudimo vam ali tretjim osebam, ki vas morda zanimajo
  • za kateri koli drug namen, z vašim soglasjem.

Varnost Vaših osebnih podatkov in drugih informacij

Delight d.o.o. sprejma vse potrebne ukrepe za zagotovitev, da so vaši osebni podatki varni. V ta namen imamo dostop do vaših osebnih podatkov samo pooblaščeni zaposleni Delight d.o.o., ponudniki storitev in poslovni partnerji, od katerih morajo vsi shranjevati zaupne podatke.

Za zaščito vaših podatkov smo vzpostavili mehanizme, s katerimi lahko upravljate svoje podatke, tako da lahko brskalnik nastavite tako, da zavrne vse ali nekaj piškotkov v brskalniku ali vas opozori na pošiljanje piškotkov. Če onemogočite ali zavrnete piškotke, upoštevajte, da nekateri deli te strani morda niso na voljo ali ne delujejo pravilno. Poleg tega uporabljamo ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred naključno izgubo in nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem in razkritjem. Vsi podatki, ki nam jih posredujete, so shranjeni na naših varnih strežnikih.

Varnost vaših podatkov je odvisna tudi od vas. Če ste prejeli (ali izbrali) geslo za dostop do določenih delov našega spletnega mesta, morate to geslo ohraniti tajno. Prosim, ne razkrivajte gesla nikomur.

Prenos informacij prek interneta ni popolnoma varen. Medtem ko si bomo prizadevali zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vaših osebnih podatkov, ki so dostavljeni na našo spletno stran. Vsak prenos osebnih podatkov je na lastno odgovornost. Nismo odgovorni, če ne nastavljate zasebnosti ali ne upoštevate varnostnih ukrepov na spletnem mestu.

Odkrivanje vaših informacij

Delight d.o.o. ne bo nikoli posredoval vaših osebnih podatkov tretjim osebam, ki jih nameravajo uporabiti za namene neposrednega trženja, razen če ste nam to dovolili.

Podatke o naših uporabnikih lahko razkrijemo, pa tudi informacije, ki ne določajo posameznika, brez omejitev. Osebne podatke, ki jih zbiramo ali vam posredujemo, lahko razkrijemo, kot je določeno v tem pravilniku o zasebnosti:

  • kot del prodaje dela ali celotnega podjetja Delight d.o.o. ali sredstev tretji osebi ali kot del prestrukturiranja ali reorganizacije
  • podizvajalce, ponudnike storitev in tretje osebe, ki jih najemamo za podporo našega poslovanja;
  • izpolnjevati namen, za katerega ste posredovali informacije;
  • Za druge namene z vašim soglasjem.

Poleg tega lahko razkrijete vaše osebne podatke:

  • če smo dolžni razkriti ali posredovati vaše osebne podatke, da bi izpolnili našo zakonsko obveznost (na primer, če prejmemo sodni nalog za to)
  • izpolnjevati vse pogoje uporabe, ki veljajo za katero koli spletno mesto, ali da izpolnijo vse pogoje ali dogovore, ki veljajo za naše storitve
  • če menimo, da je razkritje informacij potrebno ali primerno za zaščito naših pravic, premoženja, varnosti, naših strank ali drugih oseb. To vključuje izmenjavo informacij z drugimi družbami in organizacijami za zaščito pred goljufijami in zmanjševanje kreditnega tveganja.

Dostop do podatkov in njihovo popravljanje

Lahko zahtevate, da posodobite svoje osebne podatke, ki jih imamo, če nas kontaktirate na office.slovenia@delightoffice.com.

Če ne želite deliti svojih osebnih podatkov s nepovezanimi tretjimi osebami ali predlagatelji za promocijske namene, se lahko odjavite tako, da nam pošljete e-pošto na office.slovenia@delightoffice.com, v kateri boste navedli svojo zahtevo.

Če ne želite, da uporabimo vaš e-poštni naslov ali kontaktne podatke za promocijo lastnih projektov in storitev ali projektov in storitev tretjih oseb, se lahko odjavite tako, da nam pošljete e-pošto na office.slovenia@delightoffice.com, kjer boste določite svojo zahtevo.

Druge spletne strain

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki niso pod našim nadzorom in za katere ne velja ta pravilnik o zasebnosti, kar pomeni, da ta politika zasebnosti ne velja za te strani, zato vam priporočamo, da pazljivo preberete politiko zasebnosti za vsako spletno stran, ki obisk. Če dostopate do drugih spletnih mest z uporabo danih povezav, lahko operaterji teh spletnih mest od vas zahtevajo informacije za uporabo v skladu s svojimi pravilniki o zasebnosti, ki se lahko razlikujejo od naših.

Mladoletni uporabniki

Če ste mladoletni, je potrebno pridobiti dovoljenje vašega starša ali skrbnika, preden nam sporočite informacije o sebi. Uporabnikom mladoletnih oseb, ki nimajo takšne avtorizacije, nam ni dovoljeno posredovati osebnih podatkov.

Spreminjanje našega Pravilnika o zasebnosti

Delight d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni ta pravilnik o zasebnosti brez predhodnega obvestila. Zato naslednjič, ko obiščete našo spletno stran, ponovno preverite pogoje, da se seznanite s spremembami, ki so se zgodile. Vse informacije o spremembah v našem pravilniku o zasebnosti bomo objavili na tej strani. Datum zadnje spremembe pravilnika o zasebnosti je na vrhu strani.

Kontaktni podatki

Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe glede tega pravilnika o zasebnosti ali če želite postaviti vprašanje o vaših osebnih podatkih, lahko to storite po pošti na office.slovenia@delightoffice.com.

POLITIKA PIŠKOTKOV

Kaj je piškotek?

Informacije o piškotku se shranjujejo v vaš računalnik s spletnega mesta, ki ga obiščete. Piškotki običajno shranijo nastavitve, spletne nastavitve, kot je vaš želeni jezik ali naslov. Kasneje, ko ponovno odprete isto spletno stran, spletni brskalnik pošlje nazaj piškotke, ki pripadajo tej strani. Tako lahko stran prikaže informacije, prilagojene vašim potrebam.

 

Piškotki lahko shranijo širok nabor informacij, vključno z osebnimi podatki (na primer vaše ime ali e-poštni naslov). Vendar pa te podatke lahko shranite samo, če jih omogočite – spletna mesta ne morejo dostopati do informacij, ki jih niste odobrili, in ne morejo dostopati do drugih datotek v računalniku. Privzeta dejavnost za shranjevanje in pošiljanje piškotkov ni vidna za vas. Vendar pa lahko svoje nastavitve internetnega brskalnika spremenite tako, da samodejno izberete, ali želite odobriti ali zavrniti zahteve za piškotke in nato samodejno izbrisati, ko zaprete piškotke brskalnika in druge nastavitve.

 

Kako nastavim nastavitve piškotkov?

Z urejanjem nastavitev piškotka se odločite, ali boste dovolili shranjevanje v računalniku. Upravljanje in prilagajanje nastavitev piškotka je mogoče opraviti v spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite ime spletnega brskalnika, ki ga uporabljate:

Če onemogočite piškotke, lahko še vedno brskate po delight-office.si, vendar nekatere od vaših možnosti mogoče ne bodo na voljo.

 

Kaj so začasni piškotki?

Začasni piškotki ali piškotki se odstranijo iz računalnika tako, da zaprete spletni brskalnik. Z njimi spletne strani shranjujejo začasne podatke, na primer predmete v nakupovalnem vozičku.

 

Kaj so trajni piškotki?

Trajni ali shranjeni piškotki ostanejo na vašem računalniku tudi, ko zaprete svoj spletni brskalnik. S tem spletišča shranjujejo podatke, kot so ime za prijavo in geslo, zato se vam ni treba prijaviti za vsak obisk na določeni lokaciji. Stalni piškotki ostanejo v računalniku dneve, mesece in celo leta.

Kaj so piškotki prve osebe?

Piškotki prve osebe (»lastni piškotki«) so piškotki s spletne strani, ki si jo ogledujete, v konkretnem primeru je to spletna stran www.delight-office.si. Uporablja jih lahko le ta oz. naša spletna stran. Na ta način naša spletna stran shranjuje podatke, ki vam bodo olajšali uporabo strani pri vsakem novem obisku naše spletne strani.

Kaj so piškotki tretje osebe?

Spletna stran www.delight-office.si uporablja tudi zunanje storitve, s katerimi analizira aktivnosti uporabnikov na spletni strani, za oglaševalsko ciljanje ipd. Za te namene ustvarijo piškotek ponudniki teh zunanjih storitev (»tretje osebe«) – od tod poimenovanje »piškotki tretjih oseb«. Piškotki tretje osebe prihajajo na vaš računalnik iz drugih spletnih mest, vendar so aktivni tudi na naši spletni strani (kot npr. “pop-up” oglasi).

Ali spletna stran www.delight-office.si uporablja piškotke?

Da, spletna stran www.delight-office.si uporablja piškotke. Piškotke uporablja zlasti z namenom, da bi vam omogočili enostavno in boljšo uporabniško izkušnjo. Kadar v to privolite pa tudi z namenom pridobiti analitične podatke o uporabi naših spletnih strani ter z namenom oglaševanja.

Katere vrste piškotkov uporablja Delight d.o.o. in za kakšne namene?

  • Sejni piškotki (Session Cookies): Ti piškotki so začasni in se avtomatsko izbrišejo po koncu seje vašega brskalnika (Session). Z zaprtjem okna brskalnika poteče seja. Sejni piškotki služijo za prepoznavanje seje vašega spletnega mesta in pripravo določenih funkcij vašega spletnega mesta, na primer pri unovčevanju prihrankov.
  • Piškotki z daljšo življenjsko dobo (Persistent cookies): Piškotki imajo vnaprej določen datum zapadlosti in se po preteku tega datuma avtomatsko zbrišejo. Obdobje zapadlosti piškotkov lahko traja od nekaj minut do več let. Najdaljšo življenjsko dobo imajo tisti piškotki, s katerimi lahko zavrnete določeno obdelavo podatkov (Opt-Out). To zagotavlja, da nastavitve Opt-Out, ki so določene v ustreznem brskalniku, ostanejo veljavne, dokler ne bodo Opt-Out piškotki zbrisani.

Kaj so obvezni, kaj pa izbirni piškotki?

Obvezni piškotki so tisti, ki so nujno potrebni za nemoteno delovanje spletne strani www.delight-office.si. Ti piškotki se na vaš računalnik vedno naložijo samodejno in za njihovo namestitev vaše soglasje ni potrebno.

Poleg obveznih piškotkov uporabljamo tudi analitične in oglaševalske piškotke, za katere pa potrebujemo vaše soglasje.

Analitični piškotki omogočajo spremljanje in analiziranje aktivnosti uporabnikov spletne strani za izboljšanje funkcionalnosti spletenih strani oz. naših storitev, kot na primer optimizacijo spletne strani za različne vrste naprav, operacijskih sistemov, ugotavljanje najbolj in najmanj popularnih izdelkov, analiziranja prehajanja kupcev po spletni strani ipd.

Oglaševalski piškotki omogočajo objavo naših oglasov tako na Delight d.o.o. kot tudi na drugih spletnih straneh in družbenih omrežjih, in sicer tako, da so ti prilagojeni vašim zanimanjem, upoštevajoč vašo preteklo uporabo naše spletne strani.

Ali Delight d.o.o. uporablja piškotke tretjih oseb?

V nekaterih primerih uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki se lahko shranjujejo v okviru uporabe naše spletne strani. Ti piškotki služijo za nemoteno uporabo različnih možnosti, ki jih ponuja spletna stran, in uporabnikom zagotavljajo enostaven dostop do vsebin. Tako na primer, uporabljamo Google Analytics, ki je ena najpogostejših in najbolj zanesljivih analitičnih rešitev v internetu, ki nam pomaga razumeti, kako uporabljate naše spletno mesto, in načine, kako lahko izboljšamo vašo izkušnjo. Vse o Google Analytics piškotkih, kako jih upravljate oz. kako onemogočite njihovo shranjevanje izveste na Google Analytics. Piškotki tretjih oseb so razvidni iz seznam piškotkov spodaj.

Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Facebook ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje: https://hr-hr.facebook.com/policies/cookies/

Izvedite več o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter nadaljnji obdelavi in ​​uporabi podatkov s strani Twitter-a, pa tudi njegovih pravicah v zvezi s tem in možnostih za varnostne nastavitve: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies te

Izvedite več o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter nadaljnji obdelavi in ​​uporabi podatkov s strani Youtube-a, pa tudi njegovih pravicah v zvezi s tem in možnostih za varnostne nastavitve: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en-US

Izvedite več o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter nadaljnji obdelavi in ​​uporabi podatkov s strani Instagram-a, pa tudi njegovih pravicah v zvezi s tem in možnostih za varnostne nastavitve: https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig

Izvedite več o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter nadaljnji obdelavi in ​​uporabi podatkov s strani Pinterest-a, pa tudi njegovih pravicah v zvezi s tem in možnostih za varnostne nastavitve: https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

Izvedite več o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter nadaljnji obdelavi in ​​uporabi podatkov s strani TikTok-a, pa tudi njegovih pravicah v zvezi s tem in možnostih za varnostne nastavitve: https://www.tiktok.com/legal/cookie-policy?lang=en

 

Seznam piškotkov

Nujni piškotki:

Ime piškotka Izdajatelj Namen uporabe Čas trajanja
X-Magento-Vary

 

Delight d.o.o. Piškotek se uporablja za lažje predpomnjenje vsebine brskalnika, da se strani hitreje naložijo. seja

 

form_key Delight d.o.o. Varnostni ukrep za zaščito podatkovne forme prek spleta. seja

 

PHPSESSID Delight d.o.o. Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami. seja

 

mage-translation-file-version Delight d.o.o. Olajša prevajanje vsebine v druge jezike. seja

 

mage-translation-storage Delight d.o.o. Olajša prevajanje vsebine v druge jezike. seja

 

section_data_ids Delight d.o.o. Piškotek omogoča pomnjenje izdelkov, ki so jih uporabniki dali na svojo listo želja. 1 dan
mage-messages Delight d.o.o. Potreben za delovanje chat funkcije na spletni strani. 1 dan
mage-cache-sessid Delight d.o.o. Piškotek se uporablja za olajšanje predpomnjenja vsebine v brskalniku, da se strani hitreje naložijo. 1 dan
product_data_storage Delight d.o.o. Piškotek se uporablja za izvedbo funkcionalnosti nedavno ogledanih izdelkov. 1 dan
recently_compared_product_previous Delight d.o.o. Piškotek se uporablja za izvedbo funkcionalnosti primerjave izdelkov.  

 

1 dan

recently_compared_product Delight d.o.o. Piškotek se uporablja za izvedbo funkcionalnosti primerjave izdelkov. 1 dan
recently_viewed_product_previous Delight d.o.o. Piškotek se uporablja za izvedbo funkcionalnosti nedavno ogledanih izdelkov. 1 dan
recently_viewed_product Delight d.o.o. Piškotek se uporablja za izvedbo funkcionalnosti nedavno ogledanih izdelkov. 1 dan
mage-cache-storage-section-invalidation Delight d.o.o. Piškotek se uporablja za olajšanje predpomnjenja vsebine v brskalniku, da se strani hitreje naložijo. 1 dan
mage-cache-storage Delight d.o.o. Piškotek se uporablja za olajšanje predpomnjenja vsebine v brskalniku, da se strani hitreje naložijo. 1 dan
gdpr_popup_shown Delight d.o.o. Zabeleži, ali so pojavna okna v nastavitvah bila že prikazana. 3 leta
gdpr-allow-analytics Delight d.o.o. Zabeleži ali je uporabnik dovolil uporabo piškotkov namenjenih analitiki. 3 leta
gdpr-allow-marketing Delight d.o.o. Zabeleži, ali je uporabnik dovolil uporabo piškotkov namenjenih marketingu. 3 leta

 

Analitični piškotki:

Ime piškotka Izdajatelj Namen uporabe Čas trajanja
PHPSESSID cpx.smind.si Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami. seja
_gat_UA-XXXXXXXX-X Google Analytics Spremljanje statistike ogledov in posodobljenega stanja na spletni strani. seja
_gid Google Analytics Spremljanje statistike ogledov in posodobljenega stanja na spletni strani. 1 dan
_ga Google Analytics Spremljanje statistike ogledov in posodobljenega stanja na spletni strani. 2 leti

 

fr Facebook Spremljanje statistike ogledov in posodobljenega stanja na spletni strani. 90 dni

 

Oglaševalski piškotki:

Ime piškotka Izdajatelj Namen uporabe Čas trajanja
_fbp Facebook Uporablja ga Facebook za pripravo targetiranih oglasov. seja
IDE doubleclick.net Uporablja ga Google DoubleClick za registracijo in poročanje o dejanjih uporabnika na spletnem mestu po ogledu ali kliku enega od oglasov oglaševalca z namenom merjenja učinkovitosti oglasa in prikazovanju ciljanih oglasov uporabniku. 390 dni
ts creativecdn.com Piškotek se uporablja za pripravo personaliziranih oglasov. 1 leto
u creativecdn.com Piškotek se uporablja za pripravo personaliziranih oglasov. 1 leto
_cfduid .ipromcloud.com Piškotek se uporablja za pripravo personaliziranih oglasov. 1 leto

 

Kako onemogočiti piškotke?

Za podrobnejša pojasnila glede nastavitev piškotkov vam lahko služijo naslednja spletna mesta: