Proizvodni segment, s katerim smo vodilni na regionalnem trgu kot ekskluzivni partner globalne blagovne znamke Steelcase za proizvodnjo pisarniških stolov vrhunske kakovosti, dizajna in udobja. Iz ponudbe izpostavljamo funkcionalne in moderne pisarniške stole ter delovne naslanjače. Kombinacija kreativnosti, tehnologije in dizajna je ključna za vaš bolj zdrav in boljši delovni dan v službi.

V naši ponudbi ergonomskih pisarniških stolov Steelcase boste našli vrsto modelov, ki se popolnoma prilagodijo vašemu telesu in vašemu slogu dekoracije. Prilagodljivost vsakega delovnega stola različnim položajem telesa omogoča popolno podporo hrbtenici in vratu v katerem koli sedečem položaju, med dolgimi urami dela, igre ali učenja.

Izberite več kot najkakovostnejši pisarniški stol! Z izbiro pisarniškega stola Steelcase izberete maksimalno udobje, večjo produktivnost in inovativen dizajn zase in za svoj delovni prostor, z do 12 letno garancijo.

Spodaj poiščite vse stole v ponudbi. Za možnost prilagoditve katerega koli modela delovnega stola glede na vaše želje glede možnosti, tkanin in materialov se obrnite na naše svetovalce za delovno mesto.

Poglejte, kaj našo ponudbo pisarniških stolov loči od drugih!