Arhitektura

Arhitektura in dizajn

 

Dizajn

Prostor je pomemben, ker so ljudje pomembni. Naši ustvarjalni možgani pristopajo k oblikovanju delovnega mesta v smeri ustvarjanja učinkovitega in razvijajočega ekosistema prostora, ki optimizira nepremičnino in istočasno spodbuja večjo angažiranost zaposlenih.

Timsko delo

Naš tim ustvarjalnih možganov sestavljajo izkušeni arhitekti za poslovne prostore, oblikovalci in strokovnjaki za nepremičnine, ki razvijajo ekstremna okolja z vpogledom, interaktivnostjo in navdihom.

Angažma

Sodelujemo s svojimi strankami z namenom, da zberemo merljive podatke, ki ocenjujejo in vrednotijo njihove zahteve, da bi izboljšali zmogljivosti in spodbudili pomembne spremembe znotraj vsake edinstvene organizacije.

Svetovanje

Naš holistični pristop je osredotočen na prostor, tehnologijo in ljudi – z združevanjem teh sestavnih vidikov skupaj oblikujemo vrhunske pisarniške prostore. Mi zapleten prostorni problem poenostavimo. Odvisen je od ljudi, vrste dela, ki ga opravljajo, in načina, kako jih najbolj lahko podpremo. Vsak projekt je edinstven in odraža organizacijsko kulturo.

For a better day @ work!
Prijavite se v
Delightful News
in
poiščite najnovejše pisarniške
trende in rešitve

Newsletter