Arhitektura

Arhitektura in dizajn

 

Dizajn

Prostor je pomemben, ker so pomembni ljudje. Naši ustvarjalna žilica pristopa k oblikovanju delovnega mesta kot k ustvarjanju učinkovitega in razvijajočega ekosistema prostora, ki prostor optimizira in istočasno spodbuja večjo produktivnost zaposlenih.

Timsko delo

Našo ustvarjalno ekipo umov sestavljajo izkušeni arhitekti, specializirani za poslovne prostore, oblikovalci in strokovnjaki za poslovne stavbe, ki razvijajo pronicljiva in ekstremna okolja, z interaktivnostjo in navdihom.

Angažma

S svojimi strankami sodelujemo z namenom, da pridobimo uvid v njihove želje in zberemo vse mogoče informacije, ki prispevajo k cilju izboljšati zmogljivosti in spodbuditi pomembne spremembe znotraj vsake organizacije posebej.

Svetovanje

Naš holistični pristop je osredotočen na prostor, tehnologijo in ljudi. Z združevanjem vseh teh vidikov skupaj oblikujemo vrhunske pisarniške prostore. V veselje nam je poenostaviti zapleten prostorski problem. Rešitev je odvisna od uporabnikov, vrste dela, ki ga opravljajo in načina, kako jih lahko kar najbolje podpremo. Vsak projekt je edinstven in v popolnosti odraža organizacijsko kulturo.