Blog
Talne obloge

Talne obloge

 

Poleg pisarniškega pohištva imajo pri opremljanju poslovnih in delovnih prostorov pomembno vlogo tudi talne obloge. Naša široka ponudba talnih oblog je razdeljena v dve kategoriji, in sicer na tekstilne talne obloge in vinilne talne obloge (LVT).

Tekstilne talne obloge igrajo eno od poglavitnih vlog pri vzpostavljanju vzdušja in funkcionalnosti v prostorih. Prednost izbire tekstilnih talnih oblog je zagotavljanje udobja in pomoč pri vzpostavitvi optimalne akustike v prostoru. Enostavna namestitev ter vzdrževanje omogočajo ohranjanje kakovosti zraka in enostavno zamenjavo posameznih panelov v primeru fizičnih poškodb. Kombinacije barv in tekstur preprog ali mogoče celo izbira skupaj s parketom ponujajo obilo možnosti za ustvarjanje prepoznavne podobe poslovnih ali drugih javnih prostorov.

Luksuzne vinilne talne obloge (pvc obloge) so inspirirane z vzorci in materiali iz narave. Uporabnikom tako na subtilen način zagotovijo dobro počutje v prostoru. Trajnostno naravnan življenjski cikel pripomore k odstranjevanju škodljivih snovi in ​​varuje okolje. Imitacije tekstur in barv kamna, lesa in drugih naravnih materialov v kombinaciji s talnimi oblogami puščajo še več domišljije pri oblikovanju tal. Obstojnost in akustičnost vinilnih talnih oblog omogočata široko uporabo, tako v poslovnih prostorih, kot tudi hotelskih, zdravstvenih in drugih ustanovah.

V kolikor vas zamika prehod iz vinilne na tekstilno talno oblogo ali obratno, je sprememba sila enostavna. Integrirana modularna sestava talnih oblog omogoča spajanje le-teh brez izrazitih prehodov. S kombiniranjem vzorcev in barv je mogoče ustvariti neskončne možnosti pri oblikovanju edinstvenih dizajnov tal.

Talne obloge iz naše ponudbe so cenovno dostopne in predstavljajo varno naložbo s 15-letno garancijo.

Tekstilne talne obloge

LVT talne obloge