Blog
Talne obloge

Talne obloge

 

Poleg pisarniškega pohištva imajo pri opremljanju poslovnih in delovnih prostorov ključno vlogo talne obloge. Naša široka ponudba talnih oblog je razdeljena v dve kategoriji, in sicer tekstilne talne obloge in LVT vinilne talne obloge.

Tekstilne talne obloge igrajo ključno vlogo pri definiranju vzdušja in funkcionalnosti v prostorih. Prednosti izbire preprog pa so v udobju in akustičnosti modularnih oblog. Enostavna namestitev in vzdrževanje, zagotavlja boljšo kakovost zraka in enostavno zamenjavo posameznih panelov v primeru fizičnih poškodb. Kombinacije barv in tekstur preprog ali izbira s parketom ponujajo več priložnosti za ustvarjanje značilne celostne podobe.

Luksuzne vinilne talne obloge (pvc tla) se zgledujejo po vzorcih in materialih iz narave ter povečujejo počutje uporabnikov prostora. S svojim trajnostnim življenjskim ciklom odstranjujejo škodljive snovi in ​​varujejo okolje. Imitacije tekstur in barv kamna, lesa in drugih naravnih materialov v kombinaciji s preprogami dajejo še več možnosti pri oblikovanju tal. Obstojnost in akustičnost vinilnih talnih oblog omogočata, da so primerni za različne prostore od poslovnih in hotelskih do zdravstvenih in drugih ustanov.

Prehod z LVT na preprogo je enostaven. Integrirana modularna sestava tal omogoča spajanje oblog brez izrazitih prehodov. S kombiniranjem vzorcev in barv je mogoče raziskati neskončne možnosti, da ustvarite resnično edinstven dizajn tal.

Talne obloge iz naše ponudbe s cenovno dostopnostjo predstavljajo varno naložbo s 15-letno garancijo.

Tekstilne talne obloge

LVT talne obloge

For a better day @ work!
Prijavite se v
Delightful News
in
poiščite najnovejše pisarniške
trende in rešitve

Newsletter