Opis izdelka

Artome M10 je prenosna, večnamenska avdiovizualna predstavitvena naprava nove generacije z vgrajenim laserskim projektorjem in najsodobnejšim zvočnim sistemom. Ta rešitev “vse v enem” se lahko poveže z drugimi napravami s kablom HDMI ali brezžično in ponuja preprosto uporabniško izkušnjo s preprosto nadzorno ploščo.

Artome M10 je popolnoma mobilen, ker odpravlja potrebo po napeljavi kablov in povečuje prostorsko učinkovitost.

Vgrajen zvočni sistem omogoča jasno komunikacijo vsem prisotnim v prostoru in tudi na daljavo ni potreben dodatni zvočni sistem. Izkušnjo Artome M10 lahko izboljšate tudi z uporabo mikrofona. Preprosto lahko uživate v mobilnem projektorju s kakovostnim zvokom, ki ga lahko uporabljate povsod in kadar koli ga potrebujete.

  • Popolnoma prilagodljiv
  • Popolnoma mobilen

Uporaba v izobraževanju
Ko gre za učenje in branje iz ekrana v učilnici, so raziskave pokazale, da ima 58% učencev težave pri branju iz 70″ ravnega ekrana. S projektorjem Artome M10 lahko velikost slike povečate do 150 ” in vse, kar potrebujete, je samo, da mora biti stena svetle barve.

Uporaba v poslovanju
Artome M10 zmanjšuje skupne stroške gradnje. Odpravlja potrebo po načrtovanju elektrike, postavljanje kablov ali namestitve instalacij. Stroški so znani vnaprej, dobavni roki so točni, ker ni odvisno od drugih izvajalcev.

Kategorijo: Pametne rešitve