Eden od trendov na delovnem mestu, ki so se v letošnjem letu pojavili v želji uradnih delavcev, da se med delom počutijo manj na delovnem mestu – ali natančneje, da delovno okolje izgleda manj kot pisarna in bolj kot dom. Danes ljudje ugotavljajo, da so nejasni, enotni pisarniški prostori že desetletja dolgočasni in brez življenja. Medtem ko so ti utilitaristični prostori morda v skladu s poslovno filozofijo časa – s poudarkom na učinkovitosti – današnji pisarniški delavci iščejo udobne prostore, ki spodbujajo našo kreativnost in individualnost.

Kako ustvariti manj poslovnega ozračja v pisarni?

IŠČITE DOM

Ljudje želijo delovno okolje, ki je sproščeno, osebno in bolj primerno za domišljijo in ustvarjalno sodelovanje. Vse to je smiselno, da smo bolj sproščeni in bolj odprti za navdih v “domačem” okolju. Izjemno tople barve, zanimive teksture, mehke površine in gibljivi deli, ki jih oblikovalci predstavijo na delovnem mestu, so bolj podobni opremi doma.

TANKE MEJE

Ukrep za postopno uvajanje stanovanjskih prostorov v poslovna okolja je resničen in ustvarja gostoljubno, prilagodljivo in prijazno delovno okolje.

Opomniki doma: Exclusive Collection Steelcase x Bolia zagotavlja pravi domači občutek in navdihuje delo na vseh področjih.

Ustvarjalne konfiguracije: Hosu Lounge združuje domače udobje in udobje na delovnem mestu.

Mesto srečanja: Konferenčni sedeži zbirke Massaud ustvarjajo privlačna prizorišča za srečanja in družabna srečanja.

Danes se na delovnem mestu počutimo vedno bolj doma in pogosto se znajdemo v situaciji, ko pustimo stvari v službi, ki bi jih rad odnesel domov.

 

Delight Office Solution