Umami Lounge sustav – dizajniran za stvaranje neformalnih prostora koji promiču i unapređuju kreativnost

Na vrhu seznama želja v skoraj vseh današnjih projektih pisarniških prostorov je prostor za sodelovanje v majhnih skupinah. Voditelji vedo, da ustvarjalnost uspeva, ideje pa spodbujajo, ko imajo ljudje dostop do pravega okolja za pogovor in timsko delo.

Tradicionalna pisarna – vsaka oseba za mizo, sestanki, omejeni na konferenčne dvorane – daje pot novim slogom, ki odražajo sodobne načine dela. Današnji prostori so bolj privlačni in prilagodljivi, manj omejeni in predpisani. 

Coalesse prinaša pet nasvetov za ustvarjanje vsestranskih prostorov, ki združujejo majhne skupine prek funkcionalnih področij: 

  1. Začnite z odlično mizo: Mnoge majhne skupine gravitirajo k skupni mizi – dobrodošlemu kraju, kjer lahko pospravijo stvari ali počivajo na komolcih. Zato so tudi v pisarnah odprtega tipa odlični prostori za sodelovanje pogosto zasnovani okoli odličnih miz. Ne glede na to, ali gre za dnevno mizo, shrambo za kavo ali konferenčno mizo, predstavlja srečanje, ki se bo zgodilo.

Coalesse Potrero415 mize – na voljo z okroglimi, kvadratnimi, pravokotnimi ali zaobljenimi vrhovi – lahko prilagodite velikost in prilagodite poljubnemu prostoru in postavitvi

  1. Naj bo sproščujoče: navdih pogosto prihaja iz sprostitve. Ko se ekipa zbere za izmenjavo informacij ali ustvarjanje idej, jih lahko udobno okolje premakne naprej. Funkcionalni sproščeni prostori vabijo sodelavce, naj se zadržijo in pustijo, da se njihove ideje dopolnjujejo.
  2. Možnosti ponudbe: izbira prostora se razlikuje od osebe do osebe in od sestanka do sestanka. Zato dajte delavcem možnost, ki zahteva izbiro. Zagotovite različne prostore za sodelovanje, nekateri bolj priložnostni in drugi bolj formalni. Ne glede na prostor so različne možnosti delavcev prijazne.

Ležalni sedeži Hosu iz ponudbe Coalesse – za idealno ravnovesje med formalnimi in neformalnimi sedeži

  1. Spodbujajte spontanost: Glede na današnjo nomadsko delovno silo in stile skupnega dela ljudje potrebujejo prostore, ki podpirajo improvizirane sestanke. Za skupne in skupinske prostore izberite sedeže, ki se enostavno premikajo. V bližini vstavite nekaj blazinic, barskih stolov ali stranskih stolov, da se hitro dvignete in umirite. Ali pa razmislite o nastavljivem pohištvenem sistemu. Delavci gravitirajo k vsestranskim, prilagodljivim prostorom.

Stoli SW_1 – ustvarjeni za redefiniranje koncepta skupnih delovnih prostorov

  1. Vmešajte medije v mešanico: Skupine, ki sodelujejo, nimajo vedno razkošja, da imajo vse v isti sobi. Ko se člani ekipe znajdejo na daljavo, jih medijske priložnosti pomagajo združiti. Dobro zasnovani skupinski prostori vedno upoštevajo tehnološke potrebe delavcev.

Vir: Coalesse.com