Pomembno delo si zasluži prilagojene kraje, ki združujejo oblikovanje, zmogljivost in materialnost – kako prostor izgleda in kakšen občutek nam ponuja, je prav tako pomembno, kot kako deluje. Umami je zasnovan tako, da ustvarja prostore, kjer ljudje čutijo čustveno povezljivost; neformalni prostori, ki spodbujajo socialno interakcijo, spodbujajo možgane in izboljšujejo ustvarjalnost.

Ustvarite inspirativne prostore s sistemom Umami Lounge

Umami sedeži, pulti in zasloni ponujajo neskončno raznolikost konfiguracij, velikosti in materialov. Njegova fleksibilna, sodobna oblika se lahko uporablja za ustvarjanje edinstvenih prostorov za organizacije in ljudi, ki tam delajo. Več oblik, vzorcev in tekstur se uporablja za spodbujanje različnih variacij v neformalnih prostorih. Na voljo je široka paleta materialov, ki spodbujajo ustvarjalnost in samoizražanje.

Integrirana moč in oblikovanje podpirata fizično udobje in zmogljivosti, ki jih nudi sistem Steelcase Umami. Paketi ustvarjajo vrsto zasebnosti in uravnotežijo željo po odprtosti s človeško potrebo po samoti. Zaradi teh lastnosti je sistem Umami lounge eden najrazličnejših sistemov, ki so na voljo v Delightu.

Sistem Umami’s lounge je izredno vzdržljiv in fleksibilen, zasnovan tako, da so deli njegove dnevne sobe, miza, zaslon in tehnologija zamenljivi v različnih oblikah (vključno s ploščatimi, L in U oblikami, booth in kabine), hkrati pa imajo sposobnost hitrega odklepanja in ponovne konfiguracije ali integracije particij. To daje Umamiju največjo prednost na trgu pohištva v salonu. Poleg tega njegova oblika, kot nagib in globina sedeža zagotavljajo visoko raven udobja in učinkovitosti za zaposlene.

Dodatne specifikacije Umami Lounge System najdete v Lookbook-u.

Delight Office Solution