Praktične rešitve za vrata z vgrajeno “ravno” zasnovo 

Dizajn vrat DEKO PD Portal vključuje snemljive zgornje in stranske plošče, ki omogočajo diskretno namestitev električnih instalacij, kot so sistemi za nadzor razsvetljave, klimatske naprave, ključavnice in rezervacije. Z dokazano redukcijo zvoka do Rw 38 dB in njenimi glavnimi praktičnimi lastnostmi so vrata portala očitna rešitev za pametne sobe. 

Vrata DEKO PD Portal so praktično rešitev vrat z vgrajeno ravno obliko. Standardno je vsak viden del krila in okvir vrat prekrit z istim materialom. Zgornja in stranska plošča sta postavljena poravnano z vrati ob strani hodnika, kar ustvarja lepo ravno površino brez vidnih okvirjev in vijakov. To daje eleganten vtis čistih ravnih črt. 

 

Fleksibilno in prilagodljivo

Portalna vrata so zelo prilagodljiva in jih je mogoče prilagoditi vsem zastekljenim pregradnim stenam DEKO FG ali pa jih vgraditi v stene, kot so opeka, beton in suhi zidovi. Vsi elementi portala so zamenljivi. Portalna vrata so na voljo kot masivna ali steklena vrata z okvirjem in so v dimenzijah standardnih modulov in debeline vrat. Stranske plošče so na voljo za eno ali obe strani vrat. 

Vratno krilo in okvir sta prilagodljiva in sta lahko dobavljena z veliko vrstami furnirja iz lesa ali pobarvana v barvi po vaši izbiri. Če potrebujete izjemno visoka vrata, so vrata na voljo tudi z zgornjo ploščo v enakem zaključku. Ta priljubljena rešitev ne samo poveča višino vrat, temveč jim daje še več značaja. 

 

Iščete rešitev 3 v 1 za vaš naslednji gradbeni projekt? 

Zahteve glede funkcionalnosti, zasnove in zvoka ne smejo nepotrebno ogrožati drug drugega. Z vrati DEKO PD Portal imate celovito rešitev za vrata, ki vam omogoča diskretno integracijo električnih instalacij. To je popolna rešitev, če želite s pametnimi sobami olajšati vsakdanje življenje.

 

Če želite vrata DEKO PD Portal za vaš gradbeni projekt ali dodatne informacije o izdelku, pošljite e-pošto našim strokovnjakom na office.slovenia@delightoffice.com ali nas pokličite na +386 8 2054007

Vir: Deko.com