Kolekcija B-Free vključuje vrsto pohištva, ki ga lahko prilagodite povsod, kjer vam ustreza. Delight s predstavitvijo te zbirke prikazuje izbor več kombinacij, ki jih je mogoče preprosto ponastaviti. B-Free ustvarja kontaktne točke, kjer se ljudje lahko povežejo, sodelujejo in se osredotočijo.

MajhnE “soseske” znotraj istega delovnega prostora

Sedeži, delovna miza in zasloni ustvarjajo prostore, v katerih se ljudje zlahka povezujejo in sodelujejo, in spopad idej se pojavi naravno in je del vsakega delovnega dne.

Poudarek na ergonomiji

Steelcase B-Free pozdravlja širšo izbiro delovnih mest – sedenje, nagibanje ali pozicioniranje za pogovore s sodelavci. Od samostojnega dela na nalogah, ki zahtevajo popolno koncentracijo, do prostočasnih srečanj, vam kolekcija Steelcase B-Free prinaša priročno in premišljeno rešitev.

Koncentrirajte se

Spreminjanje položaja telesa poveča produktivnost in dobro počutje. Sobe, opremljene s pohištvom iz kolekcije B-Free, zaposlenim omogočajo večjo izbiro sedežev, odvisno od vrste opravila, s katerim se ukvarjajo. Zasloni so subtilna ovira za motnje, električne vtičnice omogočajo uporabo tehnoloških naprav in prostor, kjer lahko zaposleni odložijo osebne predmete.

Hkrati zasebno in odprto

Prosojne pregrade zagotavljajo vizualno zasebnost in definirajo delovni prostor, vendar so zaposleni povezani in vidni drug drugemu.

Povežite se

Prisotnost prostora za sprostitev je osvežilna sprememba v delovnem dnevu – zaposleni imajo priložnost ležati ležerno v prostoru, ki je istočasno ločen, vendar povezan tudi z organizacijo.

Dostop do virov energije

Zagotovite mesto, kjer se lahko napolnijo naprave in kjer lahko zaposleni odložijo osebne predmete in so jim na voljo.

Sodelujete

Zbirka B-Free vam ponuja rešitve za neformalne prostore, ki so primerni za timsko delo in kjer je nameščeno sodelovanje. Zaposleni imajo enak dostop do pomočnikov, zaslonov in digitalnih in analognih informacij. Tudi vse je enostavno za uporabo.

Osebne stvari

Izdelek, ki je priložen tabeli B-Free, se uporablja za shranjevanje vrečk, ki ostanejo na dostopnem mestu.

Spodbujajte personalizacijo prostora

B-Free je popoln delovni prostor in vključuje drsni zgornji del, ki je pripravljen za takojšnjo nastavitev. Delovne postaje B-Free lahko nastavite samostojno ali jih naslonite eno na drugo, da ustvarite prostor, ki omogoča sodelovanje in samostojno delo. Vstavite žepke za zasebnost, mesta za shranjevanje, več delovnih miz, razsvetljavo in druge dodatke na vgrajeni drsni drog.

Napredne komponente

Z izbiro kolekcije B-Free boste doživeli vrsto prijetnih presenečenj, od elegantnih delovnih površin do naravnega lesa, iz katerega so na mizah in pregradah narejene noge miz ter finih tkanin. Ker ljudje potrebujejo širok spekter namenskih prostorov, ki bodo podpirali različne načine delovanja, si oglejte pisarniško pohištvo iz kolekcije B-Free in z Delight spremenite svojo perspektivo.

Delight Office Solution