Konstrukcija delovne postaje BIVI sledi modularnemu konceptu. Ta elegantna delovna postaja, ki je na voljo v ponudbi družbe Delighta, se lahko individualno prilagodi potrebam uporabnikov ali celotne organizacije. Ergonomsko namizje omogoča uporabnikom enostavno preklapljanje med sedečimi in stoječimi položaji ter spodbujanje uporabnikov k gibanju na delovnem mestu.

Zaščitne cone za zasebnost predstavljajo vizualne meje za osredotočeno delo, različne možnosti barv in materialov pa podjetjem omogočajo, da izberejo presenetljive odtenke ali brez težav integrirajo to delovno postajo v obstoječe delovno okolje.

načilnosti te postaje so tudi inovativne in vključujejo integriran kavč, loke, ki podpirajo zaščitno streho, prostor, kjer lahko pustite kolo ali rolko in prostor za shranjevanje osebnih stvari.

Dolgoletne izkušnje in intenzivne raziskave so odprle pot za razvoj zbirke Bivi. Oblikovalci so navdihnili, da ustvarijo prilagodljiv izdelek, ki ga je mogoče enostavno prilagoditi ter spodbujati mobilnost in dobro počutje zaposlenih, tako da jim ponudi možnost izbire in nadzora, kjer in kako delujejo.

Sledi startup culture

Pred razvojem zbirke Bivi so strokovnjaki iz podjetja Steelcase in Turnstone obiskali nekaj najbolj prestižnih malih podjetij, da bi videli, kako so uspešni in kako ohranjajo svoj standard. Užitek najde več razlogov, zakaj je Biva prava izbira: zaposlenim je dovoljeno biti tisto, kar so v resnici in biti strastni, njihov občutek za skupnost pa jim je omogočil, da se počutijo del nečesa večjega.

Pravi kameleon med mizami v zbirki Bivi se prilagaja svojemu okolju in spodbuja takšno kulturo v vsaki pisarni.

Vir: https://www.steelcase.com/eu-en/press-releases/bringing-startup-culture-office-steelcase-presents-bivi/

Avtor: Steelcase.com