We Share Space je postal novi član Delight Holding-a!

We Share Space, vodilni operater oskrbovanih pisarniških prostorov v Srbiji, je postal še en član Delight Holding-a, ki ga vodi Delight Office Solutions, podjetje za opremljanje poslovnih prostorov v regiji Adria.

S temeljitim uresničevanjem dolgoročnih poslovnih načrtov, odgovornim poslovanjem in nenehnim delom na izboljševanju procesov, organizacijske strukture in digitalizacije se je Delight Office Solutions pozicioniral kot vodilno podjetje, ki ponuja celovite rešitve za opremljanje poslovnih prostorov v Srbiji, pa tudi kot prvo in edino podjetje na tem področju, ki je svoje delovanje razširilo na trg bivše Jugoslavije.

Vstop v We Share Space je le prvi korak pri uresničevanju dolgoročne strategije nadaljnjega razvoja Delight Holding-a z organsko rastjo obstoječe dejavnosti notranjega oblikovanja, diverzifikacijo dejavnosti preko drugih komplementarnih dejavnosti in geografsko rastjo z vstopom na nove trge.

We Share Space je svoje poslovanje in pomembno rast na lokalnem trgu Srbije zaznamoval s pozicioniranjem na 8 različnih lokacijah v Beogradu in Novem Sadu, kmalu pa načrtujejo odprtje novih. We Share bo kot član Delight Holding-a svojo strategijo rasti v regiji lahko uresničeval s franšiznim modelom sodelovanja, ki se opira na pomembne sinergijske učinke pri zagotavljanju celovite storitve, nudi potrebno fleksibilnost in številne možnosti pri reševanju potreb stranke.

S tem in kasnejšimi načrtovanimi posli Delight Holding dosega nadaljnjo širitev poslovanja in krepitev svojega položaja na trgu jugovzhodne Evrope. Predani zaposleni, IT infrastruktura in organizacijska struktura ter prodajni in poslovni prostori v večjih mestih regije naredijo Delight Holding pomembnega partnerja in oporo strankam pri uresničevanju njihovih poslovnih strategij.