Čas je, da znova zaženete motor. Novi izdelki Steelcase lahko ekipam in posameznikom pomagajo, da se vrnejo v novo običajno rutino.

 

Novi izdelki, prikazani na fotografiji, vključujejo kolekcijo Steelcase Flex, stol Steelcase Series 2 (kmalu dostopno), akustične plošče Steelcase Truchet in mejno klop Orangebox.

Za večino delavcev je začetek novega desetletja prinesel nepredvidene izzive, ki si jih nihče sploh ni mogel predstavljati. Nenadne motnje so prizadele skoraj vsak trg in industrijo, zaradi česar so organizacije in zaposleni pod pritiskom, da se prilagodijo novim delovnim pogojem. Po mesecih dela od doma se nekateri vrnejo v pisarno in se prilagodijo novemu normalnemu stanju na delovnem mestu post-COVID. Da bi podprli organizacije med vrnitvijo v podjetje, je Steelcase izdal 23 novih izdelkov za lažji začetek pretoka dejavnosti.

Povpraševanja po hitrem in ustvarjalnem delu je veliko. Pomagajte agilnim ekipam, da delajo v šprintu s kolekcijo Steelcase Flex. Vsi elementi – od miz, plošč, predelnih sten do elektrike – so premični, kar omogoča članom ekipe, da se kadar koli prilagodijo svojemu prostoru. Prilagodljivi kosi olajšajo sodelovanje, hkrati pa ohranjajo primerno fizično razdaljo. Akustične plošče Truchet in zvočne ovire Flex zmanjšujejo hrup iz okolja, tako da se lahko ekipe osredotočijo in najdejo zavetje na prostem pri drugih kolegih v bližini.

 

Sedite

 

Novi izdelki, prikazani na fotografiji, vključujejo kavč Bolia Pebble, talno svetilko Orb s stojalom za napajanje Steelcase Flex.

 

Čeprav je to leto mnogim prineslo osamljenost, je iskanje dobrega počutja še vedno ključnega pomena za dobro počutje na delovnem mestu. Ta prijeten kotiček nudi udobno, a ergonomsko sedenje poleg kavča Bolia Pebble in kavča Coalesse Massaud Lounge, oba s posameznimi delovnimi površinami, ki spodbujajo pravilno držo med delom s tehnologijo. Stojalo za napajanje Steelcase Flex na višini kavča, ljudem zagotavlja dolgotrajno osredotočenost, ne da bi prenehalo delati in skrbeti za polnjenje naprave, talna svetilka Bolia Orb pa ustvarja sproščen ambient.

 

Dobrodošli doma

Tu predstavljeni novi izdelki vključujejo mizo Migration SE, Stol v novi izdaji za 15-letnico, Implicit Lease predal, Volum Art Omarice in akustično sejno sobo Orangebox Airsti.

Domača podlaga za stalne in mobilne delavce je prilagojena z mizami Migration SE, nastavljivimi po višini, in vrsto možnosti za shranjevanje, kot so naključni predalniki Implicit Lease in omare Volum Art. Stol Please je nova različica najbolj priljubljenega evropskega stola Steelcase, ki je zasnovan za dolgotrajno uporabo brez nelagodja. Akustična preproga Orangebox Air³ je idealen kraj za klice, ne da bi motili druge ali vašo osredotočenost.

 

Ostanite v toku

Novi izdelki na tej fotografiji: delovna miza Steelcase FrameFour, kolekcija Steelcase Flex, akustične plošče Truchet in Bolia Balloon obešanka.

Ker se je število delavcev, ki se vračajo v pisarno, postopoma povečevalo, je ključno, da se tisti, ki nadaljujejo delo od doma, počutijo del ekipe. Kolegi, ki delajo na daljavo, lahko ostanejo povezani s projekti s komunikacijo prek Microsoft Surface Hub-a 2. S postavitvijo na Steelcase Roam navidezni udeleženci ostanejo na vidiku, ko člani ekipe sedijo ali stojijo za delovno mizo FramerFour in se lahko premikajo po sobi, kot da so v njej. Flex plošče in predelni zasloni omogočajo skupinam, da istočasno prikažejo ideje in postavijo meje v odprti pisarniški postavitvi. Akustične plošče Truchet razdelijo prostor na dva območja in zmanjšajo raven hrupa, kar olajša da se ena ali dve osebi ločita od skupine, da razmišljata o idejah.

Vir: Steelcase.com