Vrhunski prostori lahko izostrijo našo pozornost in premaknejo naš pogled, zagotavljajo trenutke jasnosti ali povzročijo nove ideje. Pravi prostor lahko obogati našo celotno izkušnjo. In ko smo izkoristili svojo moč, jo lahko se usmerimo v vse, kar počnemo.

Predolgo so naše delovne prostore neizpolnitveni. Pisarne so optimizirane za učinkovitost – pogosto na račun našega dobrega počutja in potenciala, kar nas pusti s prostori, ki so funkcionalna a ne navdušujoča, praktična a brezosebna.

In zato ljudje odhajajo.

Dom, kavarne in na prostem, v iskanju destinacij, kjer se čutite bolj vabljeni; prostori, ki omogočajo socialne povezave, ustvarjalno sodelovanje, fokus & pomlajevanje – bogatijo naše življenje, kot tudi naše delo.

Idealno bi bilo, da povabimo ljudi nazaj v pisarno, tako da premišljeno oblikujemo pohištvo za ustvarjanje velikih prostorov in navdiha za vrhunsko delo. To potrebuje rešitve, ki so pod vodstvom vpogleda in oblikovanja, z namenom da bi ustvarili ravnotežje med namenom in intuicijo, lepoto in uporabnostjo, udobjem in vitalnostjo – ustvariti destinacije, ki prinašajo novo življenje v delo.