Katero pisarniško pohištvo bo zaznamovalo to leto? Kako bo izgledalo delovno mesto? Pokukajte v najnovejše trende pisarniškega pohištva.

Pohištvo, ki spodbuja sodelovanje in pogovor

Ta trend je zelo priljubljen v zadnjih letih. Počasi, a zanesljivo zapuščamo zaprte kabine v odprta delovnea okolja. Novost je uvedba ločenih obratovalnih kapsul, ki omogočajo zasebnost. Ta naraščajoča tendenca spodbuja prostore za delavce, ki potrebujejo mir in tišino pri opravljanju določenih vrst nalog. To je res organska kombinacija sodelovanja in osebnega prostora.

Tudi pisarne direktorjev prav tako sledijo novim trendom. Pisarne menedžerjev so bile včasih precej majhne, medtem ko so bile nekatere velikosti konferenčne sobe. Menijo, da z današnjo tehnologijo, manadžer ne rabi biti vezan na pisarno, da bi delal. Ti trendi oblikovanja pisarniškega pohištva omogočajo večjo fleksibilnost in mobilnost.

colaboration

Spremenljivi delovne postaje

Nekatera podjetja so prevzela idejo večnamenskih ”sit to stand” miz in ga spremenila v popoln ”sit to stand” delovno mesto. To je odlična rešitev za novoustanovljene družbe, ki rabijo takšno pisarniško pohištvo, ki ga lahko gradijo in raste skupaj z njimi.

Prav tako veliko podjetij spodbuja srečanja, na katerih se stoji pred tistim, na katerem se sedi. Podjetja, ki želijo, da njihovi delavci sedijo del svojega delovnega dneva in stojenje na sestankih zmanjšuje tudi možnost koncentracije. Še ena prednost stoječih srečanj je, da so veliko krajša in bolj produktivna. Skratka, ” stoječi ” sestanki bodo zelo priljubljen leta 2016.

Delovno mesto dobi domači videz

Zanimiv trend, ki se je izkazal za izjemno priljubljenega, je uvedba ”domačega” pohištva v pisarni. To vključuje mize iz lesa, ki so videti bolj kot jedilna miza ali osvetlitev, ki izgleda bolj kot osvetljitev doma, kot v pisarni.

Domneva se, da navdihujoče in udobno delovno mesto pomagati zaposlenim, da so ustvarjalnejši in bolj motivirani.

home

Tehnologije za integracijo

Veliko novih miz se združuje s tehnologijo. Poleg vtičnice USB in vhod USB za elektriko je sedaj na mizi tudi luč za delo. To omogoča enostavno povezavo, tako da lahko zaposleni hitro povežejo svoje naprave in začejo delati. Ker so trendi oblikovanja pisarniška pohištva osredotočeni na tehnologijo, se ta koncept zdi kot dobra ideja.

tehnologija