Interface je vodilni svetovni proizvajalec modularnih talnih oblog. Izdelki podjetja Interface združujejo lepoto in inovativnost s funkcionalnostjo in odgovornostjo do narave.

Interface talne obloge nadaljujejo s pomočjo pri boju proti podnebnim spremembam z doseganjem ogljične nevtralnosti s svojo linijo izdelkov, obenem pa ohranjajo čim več oblikovalske kakovosti.

Interface

“Interface je zasnovan glede na podnebje,” so dejali v izjavi. “Smo prvi svetovni proizvajalec talnih oblog, ki trdi, da so vsi naši izdelki – vključno s tekstilnimi podi in luksuznimi vinilnimi tlemi (LVT) – ogljično nevtralni skozi ves življenjski cikel izdelka.”

Podjetje si že več kot 20 let prizadeva izboljšati svoje vplive na okolje in zmanjšati emisije ogljikovega dioksida ter s svojo pobudo vzbuditi ozaveščenost kupcev, da bi kar najbolj zmanjšali emisije ogljikovega dioksida s pomočjo izdelkov iz ponudbe.

Del tega vključuje naložbe v ogljikove kredite – plačila drugim podjetjem ali pobude za financiranje projektov zmanjševanja ogljika. Ti segajo od zasaditve dreves do izgradnje bioplinskih naprav.

Ogljikovo nevtralna tla

Brez dodatnih stroškov za stranko je Interface uspel pridobiti ogljik, ki se uporablja za celoten proizvodni proces in življenjski cikel izdelka po proizvodnji – na podlagi izračunov.

Aktivnim ukrepanjem proti podnebnim spremembam se osredotočajo tudi na ohranjevanje in izboljšanje standarda videza in funkcionalnosti svojih izdelkov. Obseg blagovnih znamk je zasnovan tako, da lahko oblikovalci preprosto vključijo talne obloge v svoje projekte, obenem pa se etično korektno počutijo s svojo izbiro.

Upamo, da vas bo novi program Interface Carbon Neutral Floors spodbudil, da boste sprejeli ukrepe in pomagali zmanjšati svoj ogljični odtis, vašeg projekta ali podjetja, zato vam bo Delight priskrbel vse dodatne informacije o pobudi in ponudbi modularnih talnih oblog Interface. .

Ta pristop je del širšega cilja doseganja trajnostnega razvoja, in Delight vas vabi, da uporabite Interface izdelek za začetek vaše misije Climate Take Back.

Delight Office Solution