Cavatina ponuja vrsto sedežnih rešitev, ki ustrezajo vsaki priložnosti in jih je mogoče enostavno prilagoditi iz ene nastavitve v drugo.

Prilagodljiv vsakemu prostoru

Organizacije zdaj bolj kot kdajkoli potrebujejo zaposlene, da se vključijo, povežejo in na vrhu svoje ustvarjalnosti. Medtem ko delavci migrirajo iz mize, morajo biti današnja delovna mesta bolj prilagodljiva kot kadarkoli, da bi ustrezala različnim načinom dela in zagotovila dobro počutje zaposlenih.

Da bi izpolnili te potrebe, sta Steelcase in italijanski oblikovalski studio Odo Fioravanti v sodelovanju ustvarila Cavatin, linijo stolov, ki ponujajo fleksibilne in prilagodljive rešitve za vsako delovno okolje. Delight predstavlja pohištvo, ki je prilagodljivo in uporabno za številne namene.

Sofisticirana estetika

Navdih 70-ih let, ki ga je zasnoval italijanski oblikovalski studio Odo Fioravanti, Steelcase Cavatina prinaša sodobno estetiko na sodobno delovno mesto. S široko paleto barv in materialov, kot so les, plastika in tkanine, je Cavatina na voljo v 8 različicah.

Raznolika paleta stolov z značilnimi valovi. Hrbtna stran stola Cavatina lahko uporabnika opomni na občutljivo lupino in daje družini proizvoda harmoničen videz. Cavatina stoli so na voljo v Delightu v začetku septembra.

Delight Office Solution