Spoznajte OrangeBox – nov član družine Steelcase

Steelcase Inc. je napovedal prevzem podjetja Orangebox Group Limited, britanskega oblikovalca in proizvajalca pohištva, za prilagodljiva delovna mesta, ki je zadnji v širitvi inovativnih izdelkov, namenjenih novim načinom poslovnega sodelovanja. Ta pridobitev je zagotovila, da je Steelcase pospešil razvoj inovativnih izdelkov v Evropi in svetu in zagotavlja, da Delight ponuja širši izbor edinstvenega pohištva, namenjenega spodbujanju sodelovanja pri delu.

Orangebox, rojen leta 2002 v vasi Hengoed v južnem Walesu, je ustvaril koncept, imenovan “Smartworking”, namenjen spodbujanju sodelovanja in kulturnih sprememb ter izboljšanju učinkovitosti. Portfelj podjetja ponuja izbiro oblikovalskih izbir in različne funkcije z visoko zmogljivimi alternativami za tradicionalne sedeže, patentirane arhitekturne podsisteme za vizualne in akustične rešitve zasebnosti in visoko produktivne nastavitve sodelovanja – vse to temelji na poglobljeni raziskavi o tem, kako se ljudje osredotočajo na tehnologijo.

“Naši izdelki omogočajo organizacijam, da delajo na nove načine sodelovanja in pomagajo pri preoblikovanju kulture in učinkovitosti organizacije,” je dejal Mino Vernaschi, direktor podjetja Orangebox. “Moje sanje so bile, da bi Orangebox postal svetovna blagovna znamka, in s Steelcaseom se bo to zgodilo zdaj.” Naše kulture so tako podobne in veseli nas, da postajamo del družine Steelcase.”

O Orangebox-u

Orangebox načrtuje in izdeluje inovativno pisarniško pohištvo. Podjetje se osredotoča na stalne raziskave in inovacije v podjetju, da bi razumeli svet dela, kjerkoli je. Omogoča jim vpogled v ustvarjanje izdelkov in rešitev, prilagojenih potrebam strank. Ustanovljeno leta 2002, je podjetje začelo s projektiranjem sedežnega pohištva, vendar se je hitro razširilo in ponudilo rešitve “Smartworking” – visoko zmogljivo, dobro zasnovano pohištvo, ki ljudem omogoča, da delajo na skupen in učinkovitejši način, ki je na voljo v ponudbi Delight!

Delight Office Solution