Danes se posamezniki soočajo z različnimi zahtevami. Od delavcev se pričakuje, da bodo hitrejši, pametnejši in bolj inovativni; od študentov se pričakuje, da sodelujejo in sodelujejo v razpravah, zdravniki pa naj bi pomagali pri oživljanju in oblikovanju izkušenj bolnikov. Hkrati se od arhitektov in oblikovalcev pričakuje ustvarjanje pristnih, navdihujočih prostorov, ki odražajo kulturo podjetja in negovalno zmogljivost.

PolyVision združuje stopnjo, trajnost in funkcionalnost površine za pisanje CeramicSteel z arhitekturnimi elementi, ki omogočajo izdelke, ki so funkcionalni in izpolnjujejo vizualna pričakovanja. Dolga življenjska doba, visoka zmogljivost in nizko vzdrževanje a3 CeramicSteel prispeva k njegovi funkcionalnosti v vsakem delovnem okolju.

Spoznajte celotno linijo izdelkov a3 ™ CeramicSteel.

a3 CeramicSteel Motif ™

Ker se potreba po sodelovanju povečuje, skupine potrebujejo bolj funkcionalna področja za delo. Motif je skupni sistem visoko zmogljivih stenskih nosilcev, ki jih je mogoče konfigurirati na nešteto načinov, da neuporabljen prostor za stene pretvorite v mesta, kjer ekipe delajo in delijo ideje. Tri standardne velikosti omogočajo prilagodljive kompozicije na različnih mestih, od tradicionalnih nastavitev, kot so zasebne pisarne in konferenčne dvorane, do bolj inovativnih prostorov v kavarnah, salonih in hodnikih.

a3 CeramicSteel Serif

S tankim profilom, čistimi robovi in zaobljenimi robovi, Serif ™ zagotavlja mešanico oblikovanja, materialnosti in funkcionalnosti za prometne prostore za sodelovanje v podjetniških in izobraževalnih okoljih.

Slim + Smooth

Serif je namenjen spodbujanju ustvarjalnosti in olajšanju timskega dela, Serif je tanek a3 CeramicSteel plošča vgrajena s satensko kromirano osnovo. Plošče je mogoče okrepiti z digitalno natisnjenimi umetniškimi deli in bogato poudarjenimi robovi v različnih barvah, da se ustvari edinstvena površina za pisanje.

a3 CeramicSteel Sans ™

Oblikovanje brez okvirja. Neomejeno sodelovanje.

Eleganten in tanek a3 CeramicSteel Sans je brez okvirja in zgleda, da plava na steni. Z natančnim rezanjem, zatesnjenimi robovi in enostavno montažo odstrani ovire za navdih na delovnem mestu.

Prefinjeno + funkcionalno

a3 CeramicSteel Sans je moderna plošča s tradicionalnim okvirjem. Ob upoštevanju funkcionalnosti je gladka površina, kot je steklo, komunikacijski smerokaz in osrednji del zasnove. Ker je na beli plošči jasen barvni kontrast, ponuja CeramicSteel berljivost, ki je ni mogoče najti na drugih površinah. Je tudi magnetna, enostavna za čiščenje in popolnoma odporna na praske. Pravzaprav je tako trajna, da ima pričakovani življenjski cikel več kot 50 let.

a3 CeramicSteel Flow ™

Prosto sodelujte.

Pomembnost sodelovanja še nikoli ni bila večja, vendar ljudje potrebujejo ustrezna orodja za zajemanje svojih idej. a3 CeramicSteel Flow ™ je okvirjen sistem pisanja v polni višini, ki zagotavlja neomejeno svobodo pisanja na kateri koli delovni prostor.

Razmislite vertikalno.

Brez navpičnih skupnih pokrovov je ta modularni sistem enostaven za namestitev in konfiguracijo, kar omogoča enostavno integracijo v katerokoli okolje. Od manjših prostorov od dveh do treh plošč, do velikih prostorov za treniranje s petimi ali več ploščami, možnost postavitve med seboj pomeni, da na steni ni omejitev.

Gladka steklena površina služi tudi kot zelo funkcionalna platforma za brezmejno komunikacijo in značilnost oblikovanja, ki estetsko izboljšuje vsako okolje. Ker je na beli plošči jasen barvni kontrast ponuja CeramicSteel berljivost, ki je ni mogoče najti na drugih površinah. Je tudi magnetna, enostavna za čiščenje in popolnoma odporna na praske. Pravzaprav je tako trajna, da ima pričakovani življenjski cikel več kot 50 let.

a3 CeramicSteel Workwall

Izboljšano sodelovanje

Inovativno delo poteka skupaj. Današnji delavci bolj kot kadar koli sodelujejo in potrebujejo prostore, ki jih podpirajo. a3 CeramicSteel Workwall zagotavlja delovni prostor od tal do  stropa in s tem odpravlja potrebo po več ploščah.

Neomejena pokritost

a3 CeramicSteel Workwall je serija vertikalno usmerjenih plošč, ki so povezane na steno in obrobljene z ekstruzijo aluminija na zunanjih robovih. Kot bela plošča od tal do stropa je mogoče naročiti a3 CeramicSteel Workwall, da bi zmanjšali velikost na kraju samem s certificiranimi lokalnimi monterji. Od manjših prostorov, od dveh do treh plošč, do večjih površin petih ali več, na steni ni omejitev z možnostjo postavitve plošče med seboj.

Izvor: https://www.steelcase.com/eu-en/village/news/collaborative-worktools-modern-workspace/