S številnimi različnimi vrstami telesa, kakršne najdemo v pisarni, bi moral vaš sedež ustrezati vsakemu? Series 1 stol podjetja Steelcase naredi le to in še več, saj kjerkoli zagotavlja veliko več udobja in stila, kot ste ga verjetno navajeni od pisarniških stolov.

Sedite po svoje. Vgrajeno tehnologijo LiveBack Technology v Series 1 lahko prilagodite tako, da ustreza vsakemu uporabniku; preprosto potisnite podporo višje ali nižje, kot je potrebno. Prilagodljivo vpetje in 4D nastavljiva roka omogočata uporabnikom prilagajanje rok na stolu, dokler jim ne ustreza, medtem ko nastavljiva globina sedeža zagotavlja pravilno cirkulacijo, medtem ko sedite, pri čemer se konča občutek zaspanih nog in stopal. Nekaj preprostih nastavitev naredi veliko, da vas in vaše sodelavce podpira na vseh pravih načinih.

Z velikim številom možnosti, ki jih lahko izbirate, lahko svoj pisarniški stol prilagodite po vaših željah. Izkoristite oblazinjenje stolov v barvah vašega podjetja ali dodajte obešalnik za plašč za višjo raven funkcionalnosti, ki je redko vidna na pisarniških stolih. Idealen za eno delovno mesto ali celotno pisarno, vodja naloge Series 1 ohranja vas in vaše sodelavce sproščene in osredotočene na delo.