Tanek zastekljen sistem steklenih predelnih sten z lesenim okvirjem.

Deko.com 

 

Holscher Nordborg, arhitekt za CPH Highline in notranjo opremo v Skanski, je imel zelo jasne zamisli o dimenzijah in oblikovanju predelnih sten – naloga, ki je tako vznemirljiva oz. zahtevna – in njegov načrt je DEKO v sodelovanju z Wallmakers v celoti rešil in namestil notranji strokovnjak Jasper Fredriksen. Rezultat je bil edinstven zastekljen predelni sistem z lakiranimi masivnimi hrastovimi profili najtanjšega dizajna.

Deko.com

 

Prednost dela z lesom je, da je neverjetno fleksibilen material, zato vsaka rešitev za zastekljene predelne stene z lesenim okvirjem pride tudi z zaokroževanjem na koncu. Poleg elegantnega dizajna in edinstvene, izpostavljene strukture lesa, zastekljene predelne stene v pisarnah Skanska poudarja tudi moč lepih majhnih detajlov med steklom in okvirjem, ki dajejo eleganten vtis kot celoto. Poleg enako elegantne zasnove, razširjene v dve etaži pisarniških prostorov, so kot središče, torej kuhinjski del, vgrajene nadzemne zastekljene plošče s hrastovimi profili, ki dajejo končni pečat notranji opremi sedeža Skanske.

Deko.com

 

Okolje s poudarkom na dobrem počutju

Glede na to, da je naravna dnevna svetloba eden najpomembnejših virov zdravja in vsakodnevnega dobrega počutja, so zastekljene predelne stene očitna rešitev. Transparentnost stekla ne pomaga le pri razporeditvi dnevne svetlobe, ki prodira v prostore po celotni pisarni, ampak ustvarja tudi občutek odprtosti in prostornosti. Priljubljena je tudi uporaba lesa, ki vnaša kontrast, življenje in toplino v sicer mrzlo in sterilno notranjost. Les deluje tudi pomirjujoče, kar je jasno občutiti v luksuznih pisarnah Skanske.

Želite izvedeti več informacij o vašem projektu?

Vedno raje tesno sodelujemo z arhitektom, naročnikom in izvajalcem, saj je le tako mogoče ustvariti najboljše, popolnoma edinstvene rešitve. Smo agilno, fleksibilno podjetje, ki vedno da vse od sebe, da izpolnimo želje vas in naših strank ter dosežemo najboljše rezultate.

Kontaktirajte nas za več informacij, da skupaj uresničimo vaše vizije.