Porabili smo veliko časa in energije, da bi naše domove napravili popolne. Izbira barvnih vzorcev, nakup pohištva, obešanje slik. Smiselno – večino našega časa preživimo doma. Kajne?

Mnogi od nas porabijo toliko, če ne več časa, v pisarni. In tudi, če to ni res, se včasih počutimo, kot da je. Logično je, da nam lahko srečnejše delovno okolje pomaga narediti več. Če naše mize naš “dom” za čez dan, zakaj jih ne bi optimizirali za udobje in produktivnost? Tukaj je nekaj potrebnih stvari, ki lahko pomagajo delavcem dobro izkoristiti večino svojih poslovnih prostorov.

Pisarniška miza
Sedenje ves dan, se imenuje “smrtonosna dejavnost”, medtem ko jo Dr. James Levin imenuje “sedeča bolezen.” Mislim, da je to zadosten razlog, da se veliko ljudi giblje od tradicionalnih pisarniških miz na mize, ki izstopajo, in jim to hkrati tudi priporočamo.

Pisarniški stol
Če in ko se večina zaposlenih preseli na mize, za katerimi se lahko tudi stoji, bodo za te mize potrebovali tudi stol.. Najboljši stoli so ergonomski, zato priporočamo Steelcase B Free Sit Stand.

25

Prenosljivi polnilnik
Odhajate z dela na koncu dneva in še vedno razmišljati o mnogih stvareh: kam iti na večerjo, kdaj imate sestanek ter podobno in ugotovite da imate na telefonu prazno baterijo. Prepričajte se, da se to ne zgodi vašemu telefonu in vsem drugim napravam, ki so vam pomembne in potrebne tako, da s seboj nosite prenosljivi polnilnik.