Veliko je lahko razlogov za obnovo tal v vaši pisarni. Morda so tla prestara in jih je potrebno zamenjati ali pa je na novo zasnovano pisarno in tla potrebno prilagoditi standardom, ki so dopolnjeni s strani blagovne znamke. Ne glede na razlog, upoštevajte nekaj pomembnih dejstev in hkrati optimizirajte porabo vašega proračuna.

COVID-19 je, kot je do sedaj razvidno, v pisarniških prostorih spremenil način delovanja. Pandemija nas je prisilila k sprejemanju novih načinov dela. Nujno je potrebno, da organizacije premislijo o delovnih mestih, ki so bolj osredotočajo na počutje zaposlenih, kakovosten zrak v zaprtih prostorih in čistočo samih materialov, ki se v prostorih uporabljajo. Čisti pisarniški prostori izboljšujejo osredotočenost na delo, produktivnost in občutek varnosti.

Ker so tla ena največjih, najbolj opaznih in najpogosteje uporabljenih površin katerega koli prostora, morate biti pri izbiri talnega materiala previdni.

Tu je nekaj nasvetov, ki vam bodo pri prenovi pisarniških tal pomagali sprejeti prave odločitve.

Funkcionalnost in tehnični vidiki
Pri načrtovanju prenove pisarniških tal; funkcionalnost, varnost, čistoča in udobje postanejo najpomembnejši dejavniki. Razmislite o celotnem pisarniškem prostoru, vključno s kabinami, avlami in kotički za sodelovanje ali sejne sobe. Vaši zaposleni se morajo v tem okolju počutiti varno in udobno.

Ta članek vam bo v pomoč, da boste dobili prave in koristne informacije, ki bodo potrebne pri nakup preprog vašega naslednjega projekta.

Stroški in roki
Pri načrtovanju prenove pisarne, morate ustvariti realen in poenoten načrt, ki se bo prilagajal spremembam. Postopek obnove pisarniških tal se morda sliši kot težko delo, vendar ni nujno, da je tako.

Izkušeno podjetje, kot je Interface, se pogovori o vaših zahtevah ter vam na podlagi le teh pomaga narediti pregled stanja in poda strokovno oceno. Naša ekipa vam skupaj z idejno zasnovo skupine Interface pomaga pri oblikovanju talnih postavitev in oblikovanju prostora po vaših željah.

Trajnost
Izdelke je potrebno sprejemati premišljeno, z željo, da ne ogrožamo blaginje ljudi in planeta ter, da se ne soredotočamo le na zadovoljevanje trenutnih potreb.
Ob izbiri Interface floor, ste na poti v bolj trajnostno prihodnost. Odločate se, da boste zmanjšali ogljični odtis svojega prostora in pomagate ohranjati ta plant bolj zdrav.

Naj bodo vaša končna izbira ogljično nevtralni izdelki Interface, ki pomagajo pri zmanjševanju globalnega segrevanja. Za takšen doprinos, vaša organizacija prejme certifikat Interface Carbon Neutral Floors ™.

Certifikat Carbon Neutral Floors ™

Uvedli smo inovativne načine dela obogatene z reciklirano vsebino in materiali na bio osnovi – kar nas je pripeljalo do izdelave preprog, ki ohranijo ogljik in preprečujejo njegov izpust v ozračje. Oglejte si naše izdelke z negativnim ogličnim odtisom.

Za vse vaše naslednje projekte nas za sodelovanje lahko kontaktirate in nam pišete.

Vir: Interface.com