Nakup preproge dodaja vrednost in izgled komercialnega pisarniškega prostora. Ko izberemo prave vzorce, obliko in videz, najdemo najboljšo preprogo za pisarno. Preproga se šteje za najbolj zaželjena tla na recepciji, v hodnikih, pisarnah, konferenčnih dvoranah in sejnih sobah. Izboljša videz in občutek profesionalnih stavb in prispeva k kulturi podjetja.


Obstaja pet posebnih prednosti za namestitev preprog v poslovnih zgradbah.

  1. Preproga doda lepoto in izboljša videz. Ta občutek pravilne izbire s strani naročnika ne more biti samoumeven. Ob vstopu v recepcijo je prvi splošni videz pisarniški dekor, pisarniška profesionalnost in izgled v pisarni. Kakšen boljši način za zagotavljanje najbolj profesionalne slike, kot lepa oblikovana talna obloga.
  2. Preproga je reduktor hrupa. Večina podjetij ima odprta pisarniška okolja z velikim številom ljudi, ki se ukvarjajo en z drugim in medsebojno sodelujejo. Zvonjenje telefonov in pogosto premikanje osebja v pisarniškem okolju povzroča hrup, ki ovira učinkovitost osebja in postane ovira za pravilno komunikacijo. Preproga ponuja odlično rešitev pri reševanju glasnih zvokov v pisarni in pomaga pri povečanju produktivnosti.
  3. Preproga je zdrava. Ko razumemo, da je preproga najboljši zračni filter v stavbi, se zavedamo, kako pomembno je ohranjati čisto. Preproga je kot kuhinjsko korito, zbiralec stvari. Preproga zbira onesnažen zrak, prah, alergene in toksine ter pasti molekul v svojih vlaknih. Z rednim čiščenjem preprog ne omejujemo le pik in madežev, ampak je zrak zato čistejši in osebje bolj zdravo.
  4. Preproga je stroškovno učinkovita. Pravilno čiščenje podaljša življenjski cikel preproge. S pogodbo s profesionalno in izkušeno komercialno podjetje za čiščenje preprog, ki ima dosledno dobre rezultate s komercialnimi pogodbami, vam omogoča, da se prepričate, da se vaša pisarniška preproga očisti s pravim sistemom in na pravi način. Vse preproge je treba očistiti po rednem načrtu vzdrževanja, da se ohrani najvišja kakovost urejenega videza.
  5. Urejen videz preprog je enostavno vzdrževati. Pri načrtovanju frekvence čiščenja preprog je treba upoštevati opozorilo o stopalnem prometu, zunanjih vstopnih poteh, vrsti in slogu vlaken, prihodnjih načrtih pisarniškega prostora in proračunskih dodatkih. Vsak mesec ni treba čistiti vseh področij, odvisno od prometa. Čiščenje pisarniškege preproge se lahko razširi na mesečni, četrtletni in letni program. Obstajajo profesionalni načini in sistemi, s katerimi se ves čas lepo in enakomerno ohranjuje lepoto preproge.

Ko je preproga izbira za talne obloge in dekor, je vzdrževanje preprog del stroškov drugih površin. Preproge boste našli na bankah, v klicnih centrih, pisarniških stavbah, vladnih centrih, višjih storitvah in hotelih, za najboljšo uporabo denarja in splošno zadovoljstvo zaposlenih in strank.