Radial

Opis izdelka

Želja po izklopu

Večina ljudi ne more živeti brez nje, toda množična prisotnost tehnologije povsod okoli nas izčrpava našo pozornost. Zaradi nenehne uporabe tehnologije je posameznik preveč stimuliran, kar ustvarja željo po resničnih izkušnjah in ponovnem delu ter ustvarjalni energiji.

Pri interierjih se ta trend kaže v želji po krajših in enostavnejših pristopih k oblikovanju s poudarkom na otipljivosti in intuitivnem stiku. Oblikovanje z namenom je postalo prevodnik tega pojava, ki spodbuja umirjeno in sproščujočo notranjost. Gladka geometrija, mehki robovi, plišasti okraski in moten izgled oblog,v novih prostorih, ki ponujajo trenutke za razmislek in meditacijo ter nudijo zavestni odmik od tehnologije.

Predstavljamo Radial, za spodbujanje vašega ustvarjalnega razmišljanja

Ekipa, zadolžena za oblikovanje pri Interfaceu, dobro zaznava nastajajoče trende in jih spreminja v čudovite preproge. Opazite lahko, da so izdelki, kot sta zbirka Composure in Contemplation, odgovor na potrebo po miru in ustvarjanju učinka nenapetosti.

Naš najnovejši dodatek, Radial, ustreza novemu načinu razširjenega razmišljanja s paleto niansiranih pastelnih in motno nevtralnih barv, ki postavljajo temelje za videz tal v novih miselnih prostorih. Prefinjene gradacije, vsebovane v eni preprogi, opredmetijo prozorne in meglene materiale, hkrati pa ustvarjajo dinamičen in nenapeten izgled. Vsaka barvna je različica v vseh umirjenih pastelih, o katerih ste sanjali. Z mešanjem več različnih tonov se na nevtralnem ozadju odražajo rahli barvni odtenki, ki osvetljujejo pisano svetlobo na tleh.

Radial je produkt razvoja prefinjenosti barv in vzorcev, ki ustvarja sproščena in tekoča tla – popolna kombinacija za okolje, ki je mirno in premišljeno.