Kolekcija Contemplation

Opis izdelka

Navdihnjen z najnovejšimi trendi in raziskavami v barvni psihologiji, je globalni proizvajalec modularnih talnih oblog Interface predstavil novo kolekcijo Contemplation.

Glede na vplive in raziskave, ki so navdihnili novo kolekcijo, Mandy Liming, direktorica oblikovanja in razvoja vmesnikov, pojasnjuje: »Delovna mesta, kot jih poznamo, se spreminjajo in resnično postajajo podaljšek naših domov. Danes resnično potrebujemo delovno okolje, ki se osredotoča na fizično, kognitivno in čustveno počutje delavcev, pri tem pa barve igrajo zelo pomembno vlogo.”

Z uporabo Hygge (Hygge je koncept ustvarjanja udobnih in družabnih okolij, ki spodbujajo skupno dobro, in izvira iz Danske) kot vodilno idejo, Contemplation navdihuje brezčasna preprostost skandinavskih notranjosti, ki ponuja umirjeno barvno paleto in ustvarja toplo domače vzdušje z mirnimi, a raznolikimi barvnimi odtenki.

Geometrijska zasnova dopolnjuje najbolje prodajano kolekcijo Interface – Composure, ki je bila predstavljena leta 2014, in ponuja širok izbor nevtralnih barvnih kombinacij za uporabljanje v komercialnih prostorih. Navdihnjen z eleganco pastelnih tonov je Contemplation tudi  preproga, na oblikovanje katere je vplival križ.

“Uporaba različnih barv za določanje prostorov ali ” con ” je ključni element vizualne in čustvene stimulacije zaposlenih,” pojasnjuje Mandy. “Ne samo, da spodbuja skupno ustvarjalnost in sodelovanje, temveč delavcem daje tudi možnost, da v gibanju skozi vesolje izberejo idealno okolje za različne oblike dela.”

Kolekcija Contemplation je na voljo v 12 odtenkih in ponuja različne barvne kontrastne ter estetsko prijetne možnosti oblikovanja.

Kontemplacija je na voljo v kvadratih velikosti 50 × 50 cm.