Opis izdelka

Prefinjena in pomirjujoča, zdaj z več barvami

Naša sposobnost koncentracije, sodelovanja in povezovanja, se zaradi obkroženosti z motečimi dejavniki in dogodki z drugimi zmanjšuje. Vzorec Composure navdihuje z naravnim izgledom kamna in ustvarja mirno in udobno površino. Kolekcija ponuja širok izbor nevtralnih, pastelnih in svetlih barv. Composure Edge, kot komplementarna zbirka,  predstavlja prehodno različico med neštetimi toni glavne kolekcije, saj omogoča barvni pretok med različnimi kosi preprog.

Široka paleta odtenkov

Osnovnih 16 nevtralnih barv, ki jih navdihuje po vsem svetu izgled kamna, predstavlja pomirjujočo osnovo za vsak prostor. Šestnajst novih – svetlih tonov, širi in omogoča prilagodljivost Composure linije. Kolekcija obstaja v krednih pastelnih barvah in v svetlejših nijansah, kot je npr. makov cvet. Določeni odtenki so bili preoblikovani v več različicah, tako, z namenom, da je v enem prostoru  lažje narediti barvne prehode.

Presenetljivi prehodi

Linijo Composure dopolnjuje Composure Edge, kolekcija, kjer se nahajajo prehodi med dvema barvama v eni preprogi, kar pomnoži raznolikost te odlične kolekcije.