Employ

Opis izdelka

Kolekcija Employ ponuja vsestransko oblikovane različice, s katerimi je enostavno delati. Employ Loop ponuja čist, brezhiben videz; medtem ko Employ Lines ponuja dinamičen linearni vzorec. Skupaj dosegata popolno sinergijo, ki ju lahko uporabite tudi individualno.

Za videz širokega ambienta »od stene do stene« uporabite Employ Loop ali pa ustvarite različne cone na odprtem delovnem mestu s kombiniranjem različnih barvnih spektrov. Employ Lines uporabimo za povezovanje različnih odtenkov, Employ Loop pa za zaposlovanje ali samostojno za ustvarjanje dinamičnosti v prostoru.

Employ Loop je na voljo v 24 barvah, od nevtralnih do živahnih. Osem barvnih linij, ki jih ponuja kolekcija izdelkov Employ Lines, združuje tudi štiri barve iz linije izdelkov Loop, kar vam omogoča, da ustvarite na videz privlačen dizajn z igrivimi elementi.

Vam primanjkuje časa in ste omejeni s proračunom? Vse barvne linije so dosegljive in na voljo že  naslednji dan. S kolekcijo Employ je prehajanje iz izziva na rešitev enostavno.

Človeška čutila so ponavadi stimulirana in raznolika. Ko urejamo prostor, želimo ustvariti številne in različne čutne izkušnje za ljudi, ki ta prostor med drugim uporabljajo tudi z razlogom, da na zanimiv način kombinirajo barvo s tkanino.