Embodied Beauty™

Opis izdelka

Kolekcija, ki jo navdihuje japonska estetika minimalizma, restavriranja in naravnih lepot sveta, ponuja različne sloge, od ozkih enobarvnih vzorcev do velikih grafičnih tekstur, ki so kontrastni in jih je enostavno ter lično kombinirati.

Kolekcija Embodied Beauty ™ opravičuje svoje ime in kaže, da je iskanje čudovitega dizajna in trajnosti neločljivo. S tremi izdelki, negativnega ogličnega odtisa, „Cradle to gate“, so v okviru poslanstva Interfacea Climate Take Back ™ vsi slogi, ki so predstavljeni v kolekciji, v celotnem življenjskem ciklu nevtralni.

Ikigai, “razlog za obstoj”, je japonski koncept, povezan z dobrim počutjem in srečo v povezavi z okolico in z naravo. Ikigai uči spoštovanja enostavnosti in sprejemanja tistega, kar je nepreklicno. Navdihnjena s temi načeli, se zbirka Embodied Beauty ™ osredotoča na “oživitev” novega življenja.

Kolekcija vključuje mirne, utišane sive, tople in hladne tone z naravnimi barvami za ustvarjanje dodatne dimenzije. Izdelki Simple Sash, Sashiko Stitch in Vintage Kimono vzbujajo izgled nežne lepote starinskega tekstila in so z nepravilno mrežo idealni spremljevalci linije Zen Stitch. Geisha Gather je moderna, tkana grafika, ki vas vabi, da ustvarite svoje zen podobne vzorce. Tokio Texture in Shishu Stitch zajemata naravno teksturo in mehke, subtilne vbočene črte iz narave.