Opis izdelka

GoBright Work ponuja intuitivno in prilagodljivo programsko opremo za rezervacijo delovnega prostora v kombinaciji z dodatnimi modularnimi elementi strojne opreme. Uporabniki lahko v samo nekaj sekundah preverijo razpoložljivost delovnih prostorov in rezervirajo katero koli mesto.

Več o GoBright Work

Vse se začne s programsko opremo. Uporabniki in skrbniki lahko dostopajo do portala GoBright z mobilno aplikacijo – na voljo na platformah iOS in Android – ali s spletnim brskalnikom na kateri koli napravi. Uporabniki lahko rezervirajo prostor, upravljajo obstoječe rezervacije, poiščejo sodelavce (neobvezno) in vidijo, kateri prostori so rezervirani kadar koli v prihodnosti.

Prostore je mogoče iskati in filtrirati glede na njihove značilnosti in razpoložljivost. Digitalni zemljevidi ustvarjajo vizualno in intuitivno izkušnjo rezervacije za vsakega uporabnika.

Agilno delo

Hitra rast konceptov dela, ki temeljijo na dejavnostih in v skupnem prostoru, je utrla pot fleksibilni uporabi miz in ustvarila potrebo po upravljanju digitalnega prostora. Agilno delo je zdaj temelj sodobnih pisarn in GoBright Work pomaga:

  • Spletna izbira mize = Rezervirajte mizo prek aplikacije in zagotovite prostor za delo
  • Pregled zasedenosti = Enostavno preverjanje stanja mize prek aplikacije ob vstopu v pisarno ali izbranim dodatkom
  • Analitična interpretacija = Učinkovito upravljanje svojega pisarniškega prostora in podprtje upravitelja objektov pri sprejemanju odločitev na podlagi podatkov

Kategorijo: Pametne rešitve