Opis izdelka

Spoznajte Framery One, prvo med seboj povezano in zvočno izolirano kabino na svetu. Framery One ni le sodoben in izjemno pameten, vključuje najnovejšo tehnologijo, vodilne standarde zvočne izolacije in akustiko brez odmeva. Veselite se lahko zelo prilagodljivega delovnega prostora, kjer vas ne bo motil zunanji hrup ali motnje in boste lahko uživali v najboljšem dizajnu v svojem razredu, medtem ko se boste osredotočili na svoj naslednji projekt. 

Ko enkrat stopite noter, vam ni treba skrbeti, ali boste slišali zasebne pogovore ali hrup, ki moti kolege, zahvaljujoč impresivni zvočni izolaciji kabine. Integrirajte ga s koledarskim sistemom za lažjo rezervacijo ali, če je kabina prosta, se samo prijavite in samodejno bo rezervirana. Medtem svetloba od zunaj signalizira zasedenost in ljudem sporoča, ali je kabino mogoče uporabljati ali ne. 

Kontrole Framery One so le en korak stran od vas. Kabino lahko upravljate prek zaslona, ​​občutljivega na dotik, z visoko ločljivostjo. Naš digitalni sistem za upravljanje Framery Connect v ozadju ohranja Framery One v brezhibnem stanju in vas opozori na morebitne težave. Prikazuje podatke o uporabi, pošilja samodejna obvestila o vzdrževanju, omogoča neposreden dostop do vzdrževalne storitve Framery s “svetlobno hitrostjo” in zagotavlja garancijo za celotno naročnino. 

Framery One se prilagodi vam. Sedež in mizo je enostavno prilagoditi – ali če se najbolje obnesete na nogah, se odločite za kabino brez sedeža. Visokokakovosten zrak bo poskrbel za občutek svežine in koncentracije zaradi impresivnega zračenja kabine. Framery One je na voljo v številnih barvah, tako da ga lahko prilagodite tako znotraj kot zunaj, da ustreza slogu vašega podjetja. 

Vaša varnost je izrednega pomena, zato za osnovni material uporabljamo jeklo, ki zagotavlja požarno odpornost konstrukcije. Tudi trajnost je ključnega pomena. Dejansko je 95% izredno trpežnega materiala kabine mogoče reciklirati.

Kategorijo: Pametne rešitve