Opis izdelka

Mobilna AV rešitev za velike dogodke
Dizajn Artome X30 odpravlja načrtovanje, ožičenje in namestitev avdiovizualne tehnologije, kar je izziv, zlasti v velikih prostorih za dogodke.

Laserski projektor Epson proizvaja svetlobno moč do 15.000 lumnov, kar zadostuje tudi za najzahtevnejše potrebe, pa tudi za svetle prostore. Vgrajeni zvočni sistem proizvede dovolj zvočnega tlaka za stotine ljudi. Artome X30 je združljiv z ekstremnimi zvočnimi sistemi.

Najpreprostejša rešitev z izkušnjo
Artome X30 je zasnovan za uporabnike, ki nimajo tehničnega znanja. Sistem se zažene s pritiskom na gumb, nadzorna plošča pa vsebuje najpogosteje uporabljene nadzorne gumbe. Prenosnik ali mobilna naprava je povezana brezžično ali s kablom.

Sliko in zvok je mogoče optimizirati za prostore različnih velikosti. AV tehnologija, optimizirana za telovadnico, je lahko zasnovana za konferenčno uporabo brez potrebe po ponovnem programiranju ali namestitvi.

Vsak prostor se spremeni v prostor za domišljijo in doživetje
Artome X30 spremeni dvorano za usposabljanje v praznični prostor in preddverje za razstavni prostor. Isti izdelek se lahko uporablja za več različnih namenov, zaradi česar je visoko učinkovita AV tehnologija.

V fazi načrtovanja je svetlobna moč laserskega projektorja določena z zahtevami glede svetlosti v prostoru in velikosti slike iz štirih različnih možnosti med 7.000-15.000 lumni. Zvočni sistem je mogoče razširiti, da ustreza potrebam dogodka, z izbiro ustreznih povezav in funkcij za rešitev.

Cenejša in hitrejša montaža
Zmanjša skupne stroške postavljanja instalacij, ker AV tehnologija odpravlja nastavitev in zasnova AV ne zahteva posebnega strokovnega znanja.
Cena montažne rešitve je vedno znana vnaprej. Artome bo izdelan v dogovorjenem času, saj na njegovo dostavo ne vplivajo zunanji dobavitelji.

Artome X30 ne vpliva na življenjski cikel konstrukcije ali prostorske rešitve, v nasprotju s fiksno AV tehnologijo. Z dobrim dizajnom je mogoče prostorsko okolje spremeniti brez omejitev, ki jih povzroča tehnologija.

Kategorijo: Pametne rešitve