Opis izdelka

Aktivni okvirji Steelcase Flex so prilagodljive strukture, ki opredeljujejo prostor z ustvarjanjem produktivnih, prilagodljivih in navdihujočih domov za ekipe.

Prilagodljivost + prilagoditev

Ustvarite svoj okvir, napolnite okvir, prilagodite svoj okvir – s preprosto logiko Active Frames (aktivni okvirji) je tako enostavno. Izberite okvir in police, določite raven mehkih ali trdih ohišij in jih nato prilagodite sebi.

Omrežna in modularna struktura Active Frames omogoča kratko ali dolgoročno preoblikovanje in zagotavlja prilagodljivost, potrebno na prilagodljivem in novem delovnem mestu. Tako kot se morata spremeniti ekipa in delovno mesto, se lahko spremenijo tudi aktivni okviri. Dodajte vrata in ključavnice, da ustvarite osebne omare ali povečate višino in širino za večjo zasebnost v prostoru. Aktivni okvirji lahko podpirajo širok spekter potreb v odprti pisarni.

Osnovne strukture

Aktivni okvirji so temeljni elementi, ki maksimirajo prostor z ustvarjanjem timskih sosesk, kadar so izvedeni v tlorisu. Ne samo, da so namenjeni skupni rabi prostora, temveč njihova večnamenska funkcionalnost ustvarja idealne prostore za ekipe, da se lahko med delom potrudijo po svojih najboljših močeh.

Kot delitvena rešitev Active Frames zagotavlja jasno prepoznavno ozemlje med skupinami. Timskim prostorom daje zasebnost in zaščito pred prometnimi območji. Pomožne prostore lahko naredi še boljše. Aktivni okvirji, zasnovani za uporabo v celotnem prostorskem načrtu, olajšajo in izboljšajo oblikovanje odprtega načrta.

Dodatki

Obešalnik za obleke
Obesite plašč, vzorce blaga ali obesno rastlino na obešalnik za oblačila.

Podpora
Če na police dodate opore za knjige, lahko knjige hranite pokonci in organizirate.

Priključek za upravljanje kablov
Konektorje za razporeditev kablov je mogoče dodati na okvir, kadar je treba napajanje voditi skozi shrambo.

Polnila
Polnila iz poliuretanskih ali laminatnih materialov lahko dodamo okvirjem, da omogočimo strukturo, različne stopnje zaprtosti elementov, hkrati pa so funkcionalna in estetsko dekorativna.

Vrata
Z možnostjo zaprtega sistema oz. shranjevanja je poskrbljeno, da je timsko orodje urejeno. Ročaji iz mehke tkanine omogočajo enostaven dostop do zalog, sistem zaklepanja pa varnost osebnih in zaupnih predmetov.

Fiksne plošče
Plošče z zatiči, fiksne poliuretanske plošče ali pisalne plošče omogočajo skupinam sodelovanje in prikazovanje del.

Konektorji za plošče
V okvirje je mogoče dodati snemljive konektorje za plošče, ki podpirajo pisalne plošče Flex, z možnostjo navpične in vodoravne usmeritve.