Opis izdelka

Akustične kabine Officebricks delavcem zagotavljajo zasebnost, ki jo potrebujejo. Ta modularni sistem ponuja vrhunsko zvočno izolacijo v privlačnem vzdušju.

Koncentracija, izbira in nadzor

85% delavcev danes pravi, da se težko koncentrirajo, 86% pa pravi, da nimajo izbire in nadzora nad tem, kje in kako delajo, odvisno pa je od vrste dela, ki ga opravljajo.

Akustične kabine Officebricks so modularni sistem kabin, ki se hitro namesti (in razstavi) ter ustvari delovna in zasebna področja, ki absorbirajo zvok.

Pametno oblikovanje

Popoln sistem plug-and-play. Akustične kabine Officebricks je mogoče hitro sestaviti – brez potrebe po vrtanju, lepljenju ali odvijanju. Demontaža je tudi brezhibna, kar omogoča enostavno rekonfiguracijo ali premestitev pisarniškega prostora. Znak ‘On Air’ označuje delavcem, da je enota zasedena, pri tem pa skrbi za ohranitev zasebnosti.

Akustika

Akustične kabine Officebricks, narejene iz laminiranega varnostnega stekla in pametnega opečnega sistema, zagotavljajo dvosmerno zvočno izolacijo. Zvok zunaj kabine ostaja zunaj, pogovori v kabini pa ostajajo zasebni. Prezračevalni sistem z nizkim hrupom zagotavlja zdravo klimo in prijetno vzdušje brez ogrožanja zvočnega udobja.

Paleta izdelkov:

– mobilna kabina

– klicna govorilnica

– delovna kabina

– pogovorna kabina

– kabina za sestanke

– kabina za konference

Kategorijo: Prostorske rešitve