Opis izdelka

Direktorsko področje je bilo vedno mesto, zadolženo za izražanje poslanstva in namenov, ki vodijo podjetje. EM 204 je kolekcija stolov, zasnovana za tiste, ki se želijo predstaviti s stilom in eleganco izdelave, ki združuje dragocene materiale, dizajn, udobje in pozornost do detajlov.

EM 204 je reprezentativen stol, ki je na voljo v dveh različicah, kot direktorski stol in kot sejni stol z visokim, srednjim ali nizkim naslonom, na kolesih ali konzolnem okvirju.

Ukrivljen enojni okvir je sestavljen iz hladno oblikovanega aluminijastega jedra, oblazinjenega s tkanino ali usnjem, ki ga je mogoče podpreti z nosilcem iz litega aluminija za povezavo vrtljivega podstavka. Kot alternativa je na voljo nihajni mehanizem, torej tehnološko sinhroniziran nihajni mehanizem, samokalibriran, s štirimi položaji v kompletu s poliranim ohišjem. Oba mehanizma sta opremljena s sistemom za zaklepanje/odklepanje. Naslonjala za roke iz litega aluminija, ki so izdelani kot drugi kovinski deli ali oblazinjeni, so sestavni del usklajene konstrukcije tega stola.

Podstavek iz poliranega aluminija, kromiran ali pobarvan s črnim epoksidnim prahom, je dopolnjen z nogami ali samoblokirnimi gumijastimi kolesi z dvojno tekalno plastjo in stranskim pokrovom v enaki barvi kot konstrukcija. Za verzijo z nizkim hrbtom je na voljo eleganten ovalni jekleni konzolni okvir.

Kategorijo: Stoli za sodelovanje