Opis izdelka

Geometrično sodoben dizajn je značilnost zbirke stolov Business Class, ki imajo vrsto sedežev z ledveno strukturo ter širok in udoben sedež, ki ga je oblikoval studio Favaretto & Partners.

Kolekcija vključuje direktorski stol z visokim in srednjim naslonjalom, stol za sestanke in majhen čakalni stol, ki imajo enako stransko obliko: rahlo ukrivljeno trapezoidno obliko, ki je na voljo v različnih velikostih, odvisno od modela.

Pri tem modelu stola se naslonjalo razvije v višino in sega v dve dinamični »ušesi«, ki delujeta kot stranska naslonjala za glavo in zagotavljata maksimalno udobje. Podloga sedeža in naslonjala je iz pene, oblazinjenje pa je na voljo v tkanini in usnju, v različnih barvah. Oblazinjeni nasloni za roke, vgrajeni v naslonjalo, zagotavljajo mehko oporo med delovnim časom.

Business Class se naravno prilega pisarniškemu okolju zahvaljujoč razpoložljivosti treh višin naslonjala, ki komunicirajo z različnimi podstavki in mehanskimi sistemi.

Osnovna 5-kraka različica, izdelana iz poliranega aluminija in na kolesih, je opremljena s plinskim dvigalom in je lahko opremljena s sinhroniziranim mehanizmom sedeža/naslonja, ki se lahko zaklene v 5. položajih, z nastavitvijo bočnega upora naslonjala glede na težo uporabnika in sistem sproščanja.

Sedež z nizkim hrbtom je na voljo tudi v verziji samo za noge, na 4-krakem podstavku iz stožčaste okrogle jeklene cevi ali s samodejnim povratnim mehanizmom in 5-krakim aluminijastim podstavkom.

Kategorijo: Stoli za sodelovanje