Opis izdelka

Emmegi je na trgu prepoznaven po široki ponudbi, kakovosti in dizajnu vodstvenih stolov.

J. Bennet in G. Ingignoli sta za Emmegi oblikovala nov vodstveni stol Bia, izdelek, katerega cilj je združiti dizajn in eleganco z najnovejšim konceptom ergonomije in udobja.

Oblika naslonjala in mehkoba blazinic zagotavljata popoln stik in podporo za hrbet uporabnika. Za Bia je značilna eleganca aluminijastega naslona za roke, ki je neposredno povezan z naslonjalom in tako ponuja večje udobje.

Še en prepoznaven element stola Bia je sinhronizirani mehanizem, ki je v celoti nameščen znotraj stola. Funkcije stola, kot sta nagib naslonjala in nastavitev višine sedeža, se izvajajo z dvema elegantnima gumboma, ki se nahajata pod sedežem.

Bia je na voljo v dveh verzijah, kot direktorski stol in kot sejni stol, pri čemer ima druga verzija 2. višini naslonjala.

Direktorska verzija je lahko opremljena s sinhroniziranim mehanizmom, ki se lahko zaklene v 3. položajih, ki se sam prilagaja glede na težo uporabnika, medtem ko ima verzija stola za sestanke, harmonično nagibni mehanizem ali povratni mehanizem na fiksno točko.

Podstavek in naslon za roke s petimi zvezdicami sta izdelana iz poliranega aluminija, kroma ali črne barve. Podnožje lahko sprejme kromirana ali črna kolesa ali drsnike ustrezne barve.

Široka paleta usnja ali tkanin ponuja odlično izbiro za ujemanje stola s pohištvom in dekoracijo pisarne.
Na zahtevo je lahko ten kože enak tistemu, ki je nanešen na Frezzovo mizo.

Kategorijo: Stoli za sodelovanje