Opis izdelka

Pisarniška omara je izdelana iz melamina in je kombinirana z vrati in frontami, ki so na voljo v široki izbiri zaključkov, vključno z melaminsko, lakirano in leseno, zaradi česar so vsestransko uporabne in sposobne prilagajanja delovnim prostorom.

Omare so na voljo v dveh globinah 360 in 460 mm, razvijajo se v več širinah (45 – 50 – 90 – 100 cm) in do 5 višin (79,5 – 118 -156 – 195 – 233 cm).

Na straneh je 32 mm dvojni sveder za enostavno pozicioniranje notranjih polic, vrat in arhivskih okvirjev. Kolekcija Passepartout ponuja tudi izbiro dveh vrst polic: 25 mm debel melamin ali 25 mm kovinske debeline.

Vsa vrata, vključno s steklenimi, so opremljena s ključavnico in jeklenimi tečaji z odpiranjem 110°. Ponuja različne dodatke kot so: tečaji s 165° odpiranjem, naprave za mehko zapiranje, velika izbira ročajev, hladilnik, obešalnik in drugo.

Steklena vrata so na voljo z poliranim robom v prozorni, gravirani in dimljeni izvedbi ali uokvirjena z aluminijastim ročajem, ki je že vstavljen na okvir.

Konfiguracije vključujejo tudi omare s predali za arhiviranje visečih map in po želji kovinsko dno, ki se lahko pritrdi na sam okvir.

Omare dopolnjujejo obsežno družino Pasepartout. Ta vrsta omare je namenjena shranjevanju dokumentov ali osebnih stvari na delovnem mestu.

Posebej primerne za delovna okolja, knjižnice in delovne prostore, imajo omare fiksno širino 45 cm in so na voljo s 3. pregradami za skupno višino 147 cm ali s 4. pregradami za skupno višino 195 cm. Pregradne stene so zaprte z krilnimi vrati in so lahko opremljene z režo, ki omogoča vstavljanje dokumentov. Module je mogoče postaviti drug poleg drugega in zaključiti s končnimi vrhovi in ​​stranicami, ki vključujejo različne elemente, zaradi česar so en sistem.

Izbirate lahko med tremi možnostmi zapiranja: ključavnica s ključem, kombinacijska ključavnica ali kartica, ki vam omogoča preprosto odpiranje.

Tako kot pri celotni kolekciji Passepartout so tudi vrata omar na voljo v različnih zaključkih, na zunanji strani pa je mogoče prilagoditi in nanesti številko ABS plastike, kar omogoča takojšnjo prepoznavanje.

Kategorijo: Omare in predali