Opis izdelka

Madia polepša vsa direktorska okolja in sejne sobe, v katerih se nahaja, hkrati pa ponuja vse potrebne prostore za arhiviranje in shranjevanje dokumentov.

Odlagalne enote Madia so na voljo v dveh dolžinah, 100 in 120 cm ter v dveh višinah, 65 in 125 cm. Enote visoke 125 cm so opremljene s strukturno polico debeline 28 mm, ki zagotavlja večjo nosilnost. Vse omare so opremljene z nastavljivimi nogami za popolno izravnavo po tleh.

Konstrukcija je izdelana iz melamina in jo dopolnjujejo vrata in strehe, ki so na voljo v različnih zaključkih: melamin, sijajni in mat les.

Možna je tudi izvedba vrat iz graviranega stekla na zunanji strani in vitraža na notranji strani, debeline 6 mm, opremljena s potisnim odpiralnim mehanizmom. Kombinacija steklenih vrat z melaminskimi in lesenimi vrati ustvarja popoln kontrast v debelini in materialih.

Možnost vgradnje notranjih polic debeline 4 mm s prozornim steklom 4 mm ali melaminom debeline 18 mm s prozornim steklom 18 mm, omogoča razdelitev prostora na 2, 3 in 4 predelne stene glede na model.

Vsa melaminska, lakirana in lesena vrata so na voljo s potisnim odpiranjem, 60 cm dolga različica pa je lahko opremljena s ključavnico in kljuko. Vsa vrata so opremljena s tečaji, ki omogočajo odpiranje za 110°.

Madia je iskana alternativa tradicionalnim shranjevalnim enotam in razpoložljivi zaključki omogočajo uporabo v operativnih, vodstvenih in domačih okoljih. Omogoča razdelitev prostora na 2, 3 in 4 predelne stene glede na model.

Kategorijo: Omare in predali