Opis izdelka

Elegantne in funkcionalne sejne mize dopolnjujejo kolekcijo Asset – na voljo so v različnih variantah, s ploščnimi nogami, cevnim kovinskim okvirjem ali na stebrih. Modularnost jih naredi primerne za vse vrste prostorov in ustvarja funkcionalne sejne sobe želenih dimenzij.

Paleta melaminskih in steklenih površin oživlja kombinacije barv in kontrastov materialov, ki polepšajo mize in jih naredijo primerne za vsako situacijo. Da bi bila močnejša, je na 28 mm debelo melaminsko ploščo s skupno debelino 38 mm prilepljena steklena plošča debeline 10 mm. To omogoča prosto kombiniranje z melaminskimi konicami debeline 38 mm, kar ustvarja različne konfiguracije.

Moduli fiksnih miz dolžine 240 cm in 280 cm lahko sprejmejo od 6 do 10 oseb, modularni elementi pa omogočajo razširitev sestave mize po potrebi z uporabo plošč različnih velikosti.
80 cm globoke sejne mize olajšajo sodelovanje in vizualni stik, saj jih lahko preko kotnega modula razporedimo v obliki podkve, sejne sobe ali osmerokotne oblike, ki omogoča njeno kontinuiteto.

Kolekcija Asset vključuje sistem medijske stene, postajo za razpravo in izmenjavo, ki uporabnikom podpira na donosen način, jim omogoča izmenjavo informacij, podpira telekonference in spodbuja združevanje med kolegi.

Kategorijo: Mize za sestanke