Opis izdelka

Ambiciozen vodstveni pisarniški stol, zasnovan za uporabnike, ki imajo raje mehke in udobne oblike. Poudarek je na pozornosti do detajlov, pa tudi na ciljni izbiri materiala.

Pulchra je s svojim brezčasnim stilom direktorski stol, ki se zlahka vklopi v klasično pisarno, pa tudi v sodobno okolje.

Pulchra je opremljena z nizkim naslonjalom in konzolnim okvirjem, zato se lahko uporablja ne samo za direktorske pisarne, ampak tudi za sejne sobe, kar povečuje eleganco in prestiž vsakega okolja.

Široko telo v treh različnih višinah, oblikovano glede na držo uporabnika, z notranjo strukturo iz bukove vezane plošče in mehko poliuretansko podlogo. Udobna blazina sledi ukrivljenemu profilu okvirja in

izboljšuje udobje sedeža, ki mora zadovoljiti dejanske potrebe tistih, ki ga uporabljajo vsak dan.

Kakovostno oblazinjenje, poudarjeno s skrbnostjo v tapiseriji in natančnostjo šivov, poudarjajo prijetne oblike fotelja.

Ukrivljene oblike naslonjal za roke so na voljo v aluminijasti izvedbi, z naslonjali, oblazinjenimi v isti barvi kot sedež ali stisnjene in upognjene vezane plošče, s prevleko iz svetlega oreha ali palisandra.

Za udobje stola poskrbi tudi izbira mehanizmov in nastavitev. Oscilacijski mehanizem omogoča spreminjanje naklona okvirja in prilagajanje upora naslonjala glede na težo uporabnika, kar omogoča enostavno prilagajanje stola gibom telesa.

Plinski dvig sedeža in sistem samodejnega vračanja v sprednji položaj sta dodatni nastavitvi, ki zagotavljata popolno nastavitev sedeža.

Širok nabor stolov Pulchra je opredeljen z različnimi zaključki in podstavki, ki jih je mogoče uskladiti s celotnim dizajnom. Standardna različica stola je na voljo z aluminijastim podstavkom s 5. zvezdicami na kolesih ali nogah ali s konzolnim okvirjem iz kromiranega ali črno obarvanega cevastega jekla. Lesena izvedba je obogatena s toplimi toni lesa, ki prekriva nosilno konstrukcijo vrtljivega podnožja z zaščitnim profilom iz masivnega lesa pobarvanega svetlega oreha ali palisandra, zaključke, ki se ponavljajo v konzolnem okvirju iz bukove vezane plošče.

Kategorijo: Izvršni stoli