Opis izdelka

Max je nastavljiv v treh različnih višinah naslonjala, zato je primeren za različne namene. Kot direktorski stol se seveda prilega delovnim prostorom, kjer postaneta pomembna pozornost do ergonomije in formalne strogosti. Kot stol za obiskovalce postane idealen stilski pripomoček za vsako pisarniško okolje, od čakalnih in sejnih prostorov do recepcije.

Poliuretanski sedež in naslonjalo v kombinaciji s trdnostjo notranjih lesenih in jeklenih podpor naredijo stol še posebej primeren za intenzivno uporabo, medtem ko funkcije prilagajanja, ki so enostavne za uporabo, vam omogočajo, da na najboljši možni način prilagodite oprijem.

Za lajšanje napetosti v hrbtnih mišicah, pogosto zaradi dolgotrajne uporabe monitorja, postane pomembno, da lahko prilagodite položaj sedeža. V zvezi s tem ima Max sinhroniziran mehanizem, ki ga je mogoče zakleniti v 5. položajih, z bočno nastavitvijo upora naslonjala glede na težo uporabnika in sprostitvenim sistemom.

Po višini nastavljiva ledvena opora zagotavlja, da naslonjalo pravilno oprime uporabnikovo hrbtenico.

Dvigalo sedeža s plinsko črpalko je vedno kombinirano s 5-krakim vrtljivim dnom z gumijastimi kolesi, medtem ko je samo pri različici z nizkim hrbtom na voljo fiksno podnožje z nogami, povezanimi s sistemom samodejnega vračanja sprednjih sedežev.

Na voljo je široka paleta tkanin in usnja. Izbirate lahko med naslonom za roke, oblazinjenim v aluminij (prevlečen z enako barvo kot sedež) ali v celoti oblazinjenim naslonom za roke iz poliuretana.

Kategorijo: Izvršni stoli