Opis izdelka

Vsestranskost je koncept Key´s (Keyjevega) navdiha.

Ključen je stol, ki ga je mogoče enostavno prilagoditi prostoru, pa naj gre za delovni prostor ali prostor za kakšen drug namen. Širok nabor zaključkov in struktur se lahko uporablja v kombiniranih rešitvah ali posamezno.

Key je mogoče prilagoditi do najmanjših podrobnosti: od podlage, prek naslonov za roke, do naslonjala. Končni rezultat je prilagojen sedež, zasnovan tako, da ustreza fizičnim potrebam uporabnika.

Udobje in eleganca sta združena v monostrukturi, oblazinjeni s hladno lito poliuretansko peno, ki jo lahko prekrijemo s široko paleto tkanin, usnja in eko usnja. Horizontalni šivi se ponavljajo vzporedno s profilom konstrukcije, kar ji daje prefinjen in sodoben videz.

Tri različne višine naslonjala omogočajo Key’su, da okusno opremi prefinjeno in reprezentativno delovno okolje, direktorske in vodstvene pisarne, pa tudi bolj neformalne prostore, kot so čakalnice ali sejne sobe.

Naslonjala za roke so lahko v celoti oblazinjena ali pa iz aluminija s prevleko, ki se ujema z barvo sedeža. Za različico z nizkim hrbtom je na voljo tretja vrsta jeklenega naslona za roke.

Key izpolnjuje potrebo po delovnem okolju, ki zahteva sedenje na najboljši možni način z uporabo mehanike in nastavitev, ki vam omogočajo, da konfigurirate sedež tako, da ustreza potrebam vašega delovnega okolja.

Nastavljiv je od nagibnega sistema, ki ga je mogoče zakleniti v štirih položajih, opremljenega s stransko kontrolo za nastavitev napetosti naslonjala in sistemom sprostitve/zaklepanja naslonjala, do harmoničnega nagibnega mehanizma, ki omogoča enostavno nagibanje konstrukcije, do plinskega sedeža in do avtomatskega vračanja sedeža v sprednji položaj.

Podstavek iz poliranega aluminija je na voljo v dveh različnih možnostih: podstavek s 5. nogami na gumijastih kolesih ali podstavek s 4. nogami na nogah.

Kategorijo: Izvršni stoli